Γιατί το δεύτερο ραντεβού είναι πιο κρίσιμο από το πρώτο;

Xωρίς να θέλουμε να σε αγχώσουμε, στο 2nd date διακυβεύονται πολλά περισσότερα από το πρώτο.

Και πράγματι είναι. Την είδες, σε είδε και έχοντας διαβάσει και όλα αυτά που έχουμε γράψει ως συμβουλές για το προηγούμενο διάστημα, τελικά βγήκατε. Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω, ότι έχουμε δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για μία καλή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις. Πρακτικά, δηλαδή, μέχρι εκεί μπορούμε να πάμε. Οπότε, ας προχωρήσουμε τώρα στο επόμενο κεφάλαιο, στο δεύτερο ραντεβού που διακυβεύονται πολλά, χωρίς να θέλω να σε αγχώσω.

 

 

 

Ας το δούμε, μαζί

Λογικά για να έχει υπάρξει δεύτερο ραντεβού σημαίνει πως έχει πάει καλά το πρώτο. Μάλλον, υπάρχει έλξη σε όλα τα επίπεδα και εμφανισιακά και σε επίπεδο ενδιαφερόντων ή αυτή είναι η λογική υπόθεση που μπορούμε να κάνουμε. Οπότε δύο είναι τα πιθανά σενάρια είτε ότι είναι σίγουρη για εσένα -όσο γίνεται σε αυτό το μικρό διάστημα- είτε ότι μπορεί να θέλει επιβεβαιωθεί για το όχι. Φυσικά, αυτό μπορεί να συμβαίνει και από την πλευρά σου, ειδάλλως δεν υπάρχει λόγος να ξαναβγείτε, σύμφωνα με τη λογική. Οπότε μιας που μάλλον εδώ είναι που θα κριθεί η συνέχεια, ας δώσουμε λίγη έμφαση.

Σχέση: Καλύτερα γνωριμία μέσω φίλου ή από dating apps;

Πέρα από την επιφανειακή πρώτη γνωριμία, πέρα από τα πολύ βασικά που μπορείς να έχεις πει με κάποιον, που μπορεί να είναι παρόμοια με εκείνα που θα πεις και σε έναν καινούργιο συνάδελφο, στο δεύτερο ραντεβού θα αρχίσεις να αποκαλύπτεσαι όλο και περισσότερο και να φαίνεται η προσωπικότητά σου ακόμη πιο πολύ. Συμβουλή; Μείνε ειλικρινής, να είσαι όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματική εκδοχή του εαυτού σου, μείνε πιστός σε αυτά που πιστεύεις-καλύτερα να γνωρίζεσαι με κάποιον από την αρχή για να μην υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον. Η ειλικρίνεια πάντα εκτιμάται, από εκείνους βέβαια που είναι ειλικρινείς -και ελπίζω να βγαίνεις με έναν τέτοιο άνθρωπο.

Πώς θα καταφέρεις να κρατήσεις το σεξ στη σχέση ζωντανό και παθιασμένο;

Επίσης, επειδή είναι το δεύτερο ραντεβού, μην χαλαρώνεις. Σκέψου το πού θα πάτε, χωρίς να σημαίνει πως δεν έχει πια σημασία. Σκέψου το μέρος είτε είναι για φαγητό είτε είναι για ποτό και μην κατεβάζεις το επίπεδο στις επιλογές της εξόδου σου. Να θυμάσαι, πως συνεχίζει να έχει το ίδιο σημασία με το πρώτο ραντεβού. Το ίδιο ισχύει και για τους τρόπους σου. Ειλικρινής είπαμε να είσαι, όχι αγενής. Είναι η στιγμή να ενισχύσεις παραπάνω την όποια σύνδεση έχετε. Κάνε μία πιο ουσιαστική συζήτηση -όχι για το πώς θα πάει αυτή η «σχέση», αλλά κυρίως κάνε ερωτήσεις που θα την αφορούν. Για παράδειγμα, μπορείς να τη ρωτήσεις πιο ουσιαστικά πράγματα για αυτά που της αρέσουν, όπως για τις ασχολίες της, προκειμένου να μπορέσεις να αντιληφθείς λίγο καλύτερα τον χαρακτήρα της, αλλά και αυτή τον δικό της.

Άρχισε να κάνεις πιο «σημαντικές» συζητήσεις για να τη γνωρίσεις καλύτερα, άρχισε να επικοινωνείς πιο ουσιαστικά. Δεν είναι σπάνιο στο δεύτερο ραντεβού να μην υπάρξει άλλο, βέβαια μπορεί να μην οφείλεται και σε εσένα αυτό, καθώς αν έχει φόβο δέσμευσης στο υπογράφω θα αρχίσει να αισθάνεται πίεση και χωρίς να έχεις κάνει τίποτα περίεργο. Οπότε κάνε εσύ το καλύτερο δυνατό από την πλευρά σου και αν δεν συνεχιστεί προχώρα στην επόμενη, μα η ζωή είναι γεμάτη αναποφάσιστους. Δεν έχασες και κάτι, θα τα εκτιμήσει η επόμενη.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved