Σχέση: Καλύτερα γνωριμία μέσω φίλου ή από dating apps;

Σαφώς υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ ανάμεσα στα δύο, ο λόγος μιας γυναίκας όμως είναι πάντα πιο κατατοπιστικός.

Θα μπορούσε να είναι κάποιο debate για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις έναν άντρα και αν τελικώς παίζει ρόλο στο πώς θα εξελιχθεί μία σχέση. Είναι πολλές οι πλευρές που μπορεί να δει κάποιος το συγκεκριμένο ζήτημα και παίζουν μεγάλο ρόλο οι προσδοκίες που υπάρχουν για την όποια γνωριμία. Άλλο το one night stand και άλλο μια σχέση.
Προσωπικά, δεν τα συμπαθώ τα dating apps, κατανοώ τον λόγο ύπαρξή τους, όμως δεν μου είναι καθόλου συμπαθή, είναι σαν να βάζεις τον εαυτό σου σε ένα είδος «παζαριού», όπου συμμετέχει ο κάθε άσχετος. Ωστόσο, αυτό είναι και προσωπική μου εκτίμηση, δεν σημαίνει πως πρέπει να ισχύει για όλους. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα μαθαίνω όλο και για περισσότερους που ανακάλυψαν το άλλο τους μισό μέσω dating app και πλέον συγκατοικούν. Άρα, μήπως να μην προδικάζουμε το αποτέλεσμα; Κάθε κατάσταση έχει τα δικά της θετικά και αρνητικά.

Σας αρέσει η γυναίκα-αφεντικό σας και δεν το παραδέχεστε;

Μιλώντας χωρίς ίχνος ρομαντισμού, μπορώ να πω ότι τα dating apps είναι μία πρακτική και εύκολη λύση για να γνωρίσεις κάποιον. Βλέπεις μία φωτογραφία και αν σου αρέσει, κάνεις και μερικές ερωτήσεις και σε χρόνο dt έχεις κανονίσει να βγεις ραντεβού. Και από εδώ και πέρα ξεκινάει το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης, αφού είναι πολύ πιθανόν πέρα από το σεξ να μην υπάρχει καμία άλλου είδους σύνδεση. Πιστεύω, πως είναι η εξαίρεση του κανόνα να βγει μια γυναίκα με έναν τύπο από ένα app και να θέλει ο άλλος κάτι πιο σοβαρό, το πιθανότερο είναι να έχει συνομιλίες με άλλες πέντε. Βέβαια, «κόβεις» και από τον τρόπο που απαντάει και κυρίως από το πόσο γρήγορα στέλνει μηνύματα. Επίσης, όπως έγραψα και παραπάνω είναι ένας εύκολος τρόπος να γνωρίσεις κάποιον, αν δεν έχεις καθόλου χρόνο ή παρέες.

Μην αφήνεις τον κολλητό σου να μπλέκει με τις λάθος γυναίκες

Παρόλα αυτά, θεωρώ πως όταν έναν άντρα τον γνωρίζεις μέσω dating app δεν ξεκινάει η γνωριμία με βάση το μηδέν, αλλά με βάση το μείον πέντε, αφού είναι πιο δύσκολο να αναπτυχθεί εμπιστοσύνη. Η γνωριμία μέσω φίλων έχει ασύγκριτα άπειρα πλεονεκτήματα, αφού αρχικά τον τύπο τον ξέρει η παρέα σου, άρα απευθείας υπάρχει μία μεγαλύτερη άνεση και λίγη παραπάνω εμπιστοσύνη από το να είναι κάποιος εντελώς άγνωστος. Επίσης, θα γνωρίζεις με σχετική σιγουριά την προσωπική του κατάσταση, ότι δεν έχει κάποια σχέση, δηλαδή, και δεν το παίζει μόνο ελεύθερος και ωραίος. Ακόμη, στα θετικά προστίθεται ότι για να έχετε κοινούς φίλους, είναι πιο πιθανόν να έχετε και εσείς κοινά. Η βάση της συγκεκριμένης γνωριμίας σαφώς πολύ καλύτερη, κάτι που μπορεί να συμβεί και με τις γνωριμίες του γραφείου. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved