Γιατί οι άντρες με αυτοπεποίθηση γοητεύουν τις γυναίκες;

Είναι θέμα ενέργειας. 

Η αλήθεια είναι πως η αυτοπεποίθηση είναι ακαταμάχητη τόσο για έναν άντρα, όσο και για μια γυναίκα. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο που γράφονται τόσα κείμενα για το πώς μπορεί κάποιος να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Η εμπιστοσύνη που έχουμε στον εαυτό μας είναι η πηγή για τα περισσότερα πράγματα που κάνουμε στην καθημερινότητά μας και είναι κάτι πολύ ορατό. Όσον αφορά τους άντρες δεν θα πάψει ποτέ να είναι το πιο ελκυστικό στοιχείο πάνω τους, ανεξαρτήτως από την εξωτερική τους εμφάνιση. Ας το δούμε το θέμα.

Πώς θα γίνεις η κορυφαία εκδοχή του εαυτού σου

Πολλές φορές στο ratpack γράφουμε για αντρικές προσωπικότητες, που ασκούσαν και ασκούν μεγάλη γοητεία. Πίσω ακριβώς από αυτή την γοητεία κρύβεται ένας άνθρωπος που σε γενικές γραμμές τα έχει καλά με τον εαυτό του. Το πώς φτάνει ένας άνθρωπος να τα έχει καλά με τον εαυτό του είναι μία άλλη κουβέντα, το πώς αυτό φαίνεται είναι και αυτό μία άλλη συζήτηση, που θα την κάνουμε τώρα. Ένας άνθρωπος και ειδικότερα ένας άντρας που έχει αυτοεκτίμηση ξέρει τι είναι αυτό που θέλει και δεν κάνει «παιχνίδια». Ο λόγος του είναι ευθύς χωρίς περιστροφές και δεν θα διστάσει να δείξει στη γυναίκα που του αρέσει τα συναισθήματά του χωρίς να φοβάται ότι θα εκτεθεί. Πέρα, όμως από την ερωτική σύνδεση, ένας άντρας με αυτοπεποίθηση θα διεκδικεί και στη ζωή και αυτό είναι το πιο γοητευτικό του στοιχείο.

Τι δεν πρέπει να κάνει ποτέ ένας άντρας που έχει την σωστή αυτοπεποίθηση

Είναι εκείνος που θα προτρέψει μία γυναίκα να κυνηγήσει τα όνειρά της, ακριβώς γιατί τα έχει καλά με τον εαυτό του, άρα θα είναι υποστηρικτικός και δεν θα προσπαθήσει να μειώσει την προσπάθεια της συντρόφου του. Δεν τον νοιάζει να κάνει «φιγούρα» με όλα όσα έχει καταφέρει, ούτε να βρίσκει επιβεβαίωση μέσα από άλλες γυναίκες. Πολύ απλά, ένας άντρας με αυτοπεποίθηση είναι απλά cool. Θα προσπαθήσει να «δώσει φτερά» στη σύντροφό του και να εξελιχθεί και όχι να γίνεται κακεντρεχής. Όταν κάτι θα πάει στραβά, θα μιλήσει και θα προσπαθήσει να το λύσει.

Να κάνω μία διευκρίνηση εδώ. Η εύκολη ανάγνωση είναι ότι ένας εμφανίσιμος άντρας θα έχει σίγουρα αυτοπεποίθηση, όπως και ένας άντρας που μπορεί να έχει χρήματα. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ένας άντρας μπορεί να είναι ισορροπημένος μέσα του χωρίς να είναι ο Brad Pitt, όπως και δεν σημαίνει κιόλας ότι ένας πολύ εμφανίσιμος άντρας θα είναι ισορροπημένος. Ένας άντρας με αυτοεκτίμηση, δεν γοητεύει μόνο τις γυναίκες, αλλά γοητεύει γενικά. Ξέρει από τρόπους, έχει ευγένεια και μπορεί να κάνει μία γυναίκα να αισθάνεται όμορφα μαζί του και όχι να αμφισβητεί συνεχώς τον εαυτό της. Άρα ναι, η γοητεία του είναι αναμφισβήτητη, γιατί δεν θα το «παίζει», αλλά θα είναι αυθεντικός. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved