Μήπως έχει φτάσει η ώρα να χωρίσεις;

5 σημάδια ότι η σχέση σου δεν πάει καλά. 

Αλήθεια, το νιώθεις όταν έρχεται το τέλος της σχέσης; Λογικά ναι και αν δεν το νιώθεις, τότε κάτι πάει λάθος. Μάλλον σημαίνει πως είσαι εκτός πραγματικότητας. Δεν γίνεται να είσαι με κάποια και εκείνη να θέλει να σε χωρίσει και εσύ να μην έχεις καταλάβει τίποτα. Εκτός βέβαια και αν την θεωρείς εντελώς δεδομένη και άρα μάλλον θα σε χωρίσει και χωρίς επιστροφή. Όπως και να ‘χει, αν τον τελευταίο καιρό αισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει πολύ καλά με τη σχέση σου, θα σε βοηθήσουμε να εντοπίσεις τις ενδείξεις καλύτερα. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα ως εξωτερικός παρατηρητής και αν χρειαστεί να αναλάβεις δράση.

Παραμέληση

Αυτό μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά πράγματα, όπως το ότι δεν σε παίρνει τηλέφωνo ή μπορεί να μην την παίρνεις και εσύ. Να θυμάσαι, ότι ακόμη και στις πολύ δύσκολες εβδομάδες πρέπει να βρίσκεις χρόνο για τη σύντροφό σου, αλλιώς κάτι δεν πάει πολύ καλά.

Η αμήχανη στιγμή που ανεβάζει story με νέα σχέση, λίγο μετά το χωρισμό σας

Προβλήματα

Και ειδικότερα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς. Φυσικά, θα τα συζητήσεις με το άλλο σου μισό, όμως όταν κυριαρχούν στην καθημερινότητα τότε υπάρχει πρόβλημα. Μην ξεχνάς πως είστε ζευγάρι και δεν μπορεί η δουλειά να πρωταγωνιστεί στις συζητήσεις.

Επικοινωνία

Πρέπει να μιλάς ξεκάθαρα με το άλλο σου μισό, είναι επιτακτική ανάγκη. Αν δεν είσαι ξεκάθαρος, πώς θα μπορέσεις να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου; Αν έχεις φτάσει στο σημείο να μην μιλάς καθόλου για όσα σε απασχολούν στη σχέση, μάντεψε; Μάλλον δεν σε νοιάζει.

Αυτοφρόντιδα

Όλα ξεκινούν από τον εαυτό μας και καταλήγουν σε αυτόν. Αν δεν φροντίζεις τον εαυτό σου, αυτό είναι πρόβλημα. Το γεγονός ότι είσαι σε σχέση δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι αδιάφορος για την εικόνα σου. Αν δεν σε νοιάζει, τότε μάλλον το ερωτικό σου ενδιαφέρον έχει αρχίσει να χάνεται.

Κοινά σχέδια

Ναι, αν δεν κάνετε συζητήσεις για το μέλλον, τότε μάλλον δεν υπάρχει μέλλον. Και δεν λέμε μόνο να κάνετε σχέδια για γάμο, αλλά πιο απλά σχέδια όπως ένα ταξίδι. Αν η σύντροφός σου δεν σε βλέπει στο μέλλον της ή εσύ στο δικό σου, κάτι σημαίνει αυτό.

Συμβουλή: Όταν είσαι σε μία μακροχρόνια σχέση με έναν άνθρωπο που υπήρξε μεταξύ σας αγάπη και σεβασμός, είναι πολύ δύσκολο να δεχτείς ότι το τέλος έφτασε. Είναι συναισθηματικά σκληρό σε ένα πρώτο στάδιο να το παραδεχτείς ακόμη και στον εαυτό σου. Πάρε τον χρόνο σου, αλλά δες την κατάσταση καθαρά. Αν δεν κάνεις κάτι, τα πράγματα θα χειροτερεύουν και δεν θα αργήσει ένα τρίτο πρόσωπο να μπει στη ζωή σας. Μπορείς φυσικά να προσπαθήσεις ξανά να σώσεις τη σχέση σου, μην μένεις απλά άπραγος.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved