Netflix Υπάρχει μία τεχνική στο φλερτ που είναι σχεδόν αλάνθαστη

Σχεδόν είπαμε, μην παίρνεις φόρα.

Κάνε εικόνα το σενάριο. Βγαίνεις επιτέλους για πρώτο ραντεβού με το crush σου. Είσαι αγχωμένος. Λογικό. Μετράς κάθε σου κίνηση, φοβάσαι μην κάνεις το λάθος και πατήσεις τη νάρκη που θα καταστρέψει όλα όσα έχεις ονειρευτεί στο μυαλό σου. Έχεις διαβάσει όλα εκείνα τα tips που πρέπει ν’ ακολουθήσεις, έχεις συμβουλευτεί τους κολλητούς αλλά ακόμη δεν είσαι σίγουρος για το τι πρέπει να κάνεις.

Σε αυτό έρχονται να δώσουν απάντηση ψυχολόγοι από τη Νορβηγία και τις ΗΠΑ, οι οποίοι συνεργάστηκαν και μελέτησαν τις απαντήσεις 1.000 ατόμων σε 40 διαφορετικούς τύπους φλερτ. Σκοπός ήταν να προσδιορίσουν ποιες προσεγγίσεις πέτυχαν και ποιες όχι. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα όσοι αναζητούσαν κάτι περιστασιακό ανταποκρίνονταν καλύτερα στα σήματα ότι ένας υποψήφιος σύντροφος ήταν διαθέσιμος και αυτό περιελάμβανε την αποστολή σημάτων όπως το να πλησιάσεις έναν άνθρωπο και να έχεις οπτική επαφή μαζί του.

 

 

Από την άλλη πλευρά, όσοι επιθυμούσαν έναν μακροχρόνιο σύντροφο ήταν περισσότερο σε επιφυλακή για «σημάδια δέσμευσης», επειδή αν αυτό θα λειτουργήσει, θέλει να ξέρει πως αυτό θα διαρκέσει. Ωστόσο, υπάρχει μια τεχνική φλερτ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, η οποία είναι σχεδόν αλάνθαστη. Δε θα σε κρατήσουμε σε αγωνία και θα σου πούμε πως όλα περνάνε από το χιούμορ. Μία σωστή χρήση του χιούμορ και το γέλιο είναι σημάδια πως το φλερτ πάει καλά.

Πώς το κράξιμο στα social media καταστρέφει το φλερτ

Αλλά εδώ κάπου πρέπει να προσέχεις. Το «γίνε απλώς αστείος» δεν αποτελεί εγγύηση καθώς η κωμωδία δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Αν παλεύεις να γίνεις αστείος και πνευματώδης τότε οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου. Το χιούμορ είναι σαν το σεξ. Θέλει χημεία και αν προσπαθήσεις να γίνεις αστείος τότε το πιθανότερο να φανείς απελπισμένος.

 

 

Οπότε δείξε προσοχή, μείνε χαλαρός και δες πως θα πάει το όλο θέμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved