Σημάδια ότι μάλλον ήρθε η ώρα να χωρίσεις

Αν δεν έχεις όρεξη για σεξ τότε είναι άσχημα τα πράγματα.

Το να παραδεχτείς ακόμη και στον εαυτό σου πως ήρθε η ώρα να χωρίσεις είναι δύσκολο. Και λογικο είναι. Αρχικά, θέλει χρόνο να αποδεχτείς την κατάσταση, γιατί εδώ που τα λέμε και ποιος δεν θέλει να πετύχει η σχέση του; Όμως είναι στοιχείο ωριμότητας να παραδεχτείς ακόμη και στον εαυτό σου ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις. Μπορεί να φοβάσαι ή να μην είσαι σίγουρος, για αυτό θα σε βοηθήσουμε με τα παρακάτω. Είναι μερικές «ενδείξεις» πως κάτι δεν πάει και πολύ καλά στη σχέση σου.

Αισθάνεσαι πίεση
Νιώθεις μια συνεχή πίεση και αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Αν η σύντροφος σου ζητάει συνεχώς να αλλάξεις πράγματα τότε κάτι δεν πάει καλά. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς να νιώθεις «ελαττωματικός».

Δεν υπάρχει υποστήριξη
Ή μάλλον υπάρχει μόνο όταν είσαι καλά, στα δύσκολα εξαφανίζεται. Μία σύντροφος είναι παράλληλα και φίλη, αν αισθάνεσαι ότι δεν είναι υποστηρικτική τότε δεν πρέπει να το συζητάς και πολύ.

Η αμήχανη στιγμή που ανεβάζει story με νέα σχέση, λίγο μετά το χωρισμό σας

Εκνευρισμός
Αν σε εκνευρίζει με ό, τι σου λέει, είναι βασικό. Δεν μπορεί να έχεις νεύρα με το παραμικρό που θα σου πει. Πρέπει να προβληματιστείς.

Αισθάνεσαι αρνητικά
Κοίτα, αν νιώθεις συνεχώς σε θέση άμυνας, κάτι πάει λάθος. Υποτίθεται είσαι με έναν άνθρωπο για να αισθάνεσαι καλύτερα από το να είσαι μόνος σου. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, είσαι στο λάθος «μέρος».

Είσαι millennial και νομίζεις ότι τελείωσε η ζωή σου επειδή χώρισες;

Προτιμάς να είσαι μόνος σου
Ναι, οι μακροχρόνιες σχέσεις φέρνουν ρουτίνα, δεν μπορεί να είναι όπως την αρχή, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να προτιμάς το μόνος σου από το μαζί. Αν αρχίζεις και απολαμβάνεις την απουσία της, δεν είναι καλό.

Ξεχνάς την επικοινωνία σας
Ναι, είναι αλήθεια πως ότι ξεχνάμε είναι αυτό που υποσυνείδητα δεν θέλουμε να θυμόμαστε. Αν, λοιπόν, αμελείς την επικοινωνία σας, τότε μάλλον κάτι έχεις πάψει να θέλεις.

Μελλοντικά σχέδια
Κοίτα, όταν δεν είναι κάπου στα μελλοντικά σου σχέδια, τότε επίσης κάτι δεν πάει πολύ καλά.Το φυσιολογικό είναι να κάνεις σχέδια με την αγαπημένη σου, όμως αν δεν το πολύ θέλεις, τότε κάτι λέει αυτό.

Λιγότερο σεξ
Η βασικότερη ένδειξη. Αν το σεξ, δηλαδή, η μεγαλύτερη απόλαυση γίνεται με δυσκολία. Πρέπει να δεις τι θα κάνεις, είναι θέμα χρόνου. Η ερωτική επαφή είναι ό,τι σημαντικότερο σε ένα ζευγάρι, αν δεν υπάρχει έχεις χωρίσει και δεν το ξέρεις.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved