5 τόσο δα ψεματάκια που λέει το κορίτσι σου για να σε σκαλώσει

Ξέρει κι αποκαλύπτει η Γωγώ Φούντα.

Όπως έχεις αντιληφθεί, εμείς οι γυναίκες έχουμε αρκετά περίεργο ψυχισμό και λίγο περίεργη ιδιοσυγκρασία. Σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι εσείς τα αγόρια είστε φλατ -προς Θεού δε θα έκανα ποτέ τέτοιο σφάλμα- αλλά έχω την εντύπωση ότι βλέπετε τα πράγματα με μία πιο απλή ματιά.

Για παράδειγμα, όταν γουστάρεις μία γυναίκα, της το δείχνεις, της το λες ή τελοσπάντων κάνεις κάτι για να το καταστήσεις σαφές. Όχι όμως κι εμείς, μιας και μας αρέσει να σε παιδεύουμε, να σου βγάζουμε λίγο το λάδι και να σε φτάνουμε ένα βήμα πριν το νευρικό κλονισμό. Και όλα αυτά γιατί πολύ απλά δε θέλουμε να κατακτήσεις το φρούριο έτσι απλά. Με λίγα λόγια, υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα πραγματάκια που κάνουμε χωρίς να τα πιστεύουμε και τα οποία ως μοναδικό σκοπό έχουν να σε… σκαλώσουν και τίποτα παραπάνω!

Πάρε μία γεύση.

 

Πολύ κακή σχέση με το κινητό βρε παιδί μου

Όταν ακούς γυναίκα να λέει κάτι τέτοιο, σίγουρα σε δουλεύει. Δεν υπάρχει θηλυκό στον πλανήτη γη που να μην είναι εξαρτημένο από το κινητό του, όχι τόσο για την επικοινωνία, αλλά για τις φωτογραφίες και το Instagram! Είναι για καφέ; Tσουπ ένα στόρι. Είναι για μπάνιο; Σίγουρα θα ανεβάσει μία σέξι πόζα. Απλά βαριέται; Θα παίξει με το snapchat. Τίποτα από τα παραπάνω; Θα χαζέψει τις ζωάρες και τις κορμάρες των celebrities που ακολουθεί. Οπότε, όταν εσύ στείλεις μήνυμα και σου απαντήσει σε μία ώρα, δεν είναι γιατί δεν το είδε. Είναι γιατί απλά άφησε την ώρα επίτηδες να περάσει. Τι την πέρασες; Για καμιά στερημένη;

insta

 

Και τι παίζει με τις ασχολίες μας;

Έλα τώρα… Πραγματικά πιστεύεις ότι μία γυναίκα στα 30 δουλεύει 8ωρο-στην καλύτερη-έχει να μαγειρέψει και να βάλει πλυντήρια και ταυτόχρονα γυμνάζεται, πηγαίνει χορό και αμέσως μετά πίνει ποτάρες μέχρι τα ξημερώματα; Σοβαρά τώρα; Σε περίπτωση που σου πει τρέχω αυτόν τον καιρό και δεν προλαβαίνω, να ξέρεις ότι μάλλον είναι στον καναπέ με την κολλητή της και βλέπουν ταινίες με την Jennifer Aniston τρώγοντας πατατάκια. Mην πεις ότι δε στο είπα.

 

Και μιας και είπα Jennifer Aniston

Σου αρέσει ο Ευρωπαικός και Ασιατικός κινηματογράφος και σιχαίνεσαι τα multiplex γιατί σου χαλάνε τον ρομαντισμό; Να ξέρεις ότι και εκείνη το ίδιο θα σου πει. Είναι φοβερό ότι η αγαπημένη της ταινία είναι το Old Boy και κάποιες πολύ αυστηρές επιλογές από ελληνικό κινηματογράφο, ενώ εσύ θα έπαιρνες όρκο ότι έχει κάνει check in στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της Jennifer. Και άσε τον κινηματογράφο. Σου αρέσει η φωτογραφία; Θα σου πει ότι μικρή ήθελε να γίνει φωτογράφος παρόλο που είναι πιο πιθανό να κάνει αίτηση για το Survivor 2. Όσο για εκείνες τις παλιές φωτογραφίες από το Βέρτη –η ημερομηνία δείχνει ξεκάθαρα 2017- θα σου πει ότι ήταν από το 2011 αλλά τώρα της την πόσταραν για πλάκα. Τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις ότι τα χόμπι σου την αφήνουν παγερά αδιάφορη;

aliciaaaa

 

Μα να μην είναι ποτέ σαφής

Την ρωτάς τι θα κάνεις απόψε και απαντάει, θα δω ίσως βγω. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Εσύ φυσικά συνεχίζεις να χαζεύεις στον υπολογιστή σου και της εύχεσαι καλή διασκέδαση. Εκείνη βέβαια όλο αυτό το εκλαμβάνει ως αδιαφορία κάτι που την ωθεί να κάνει τελικά κανονίσματα. Τα κανονίσματα αυτά σίγουρα θα περιέχουν και ένα post στα social media έτσι για να μάθεις. Υπάρχει βέβαια και η λύση του ψεύτικου check in. Και φυσικά ξυπνητήρι στις 3 το πρωί: «Μωράκι μου τώρα γύρισα. Θα τα πούμε αύριο»! Ναι καλά.

photossss

 

Το «φάντασμα» του πρώην

Για την Πάρο θα σου πει, θα πετάξει και το όνομα του πρώην της μέσα. Για τότε που είχε χαθεί στην Αττική Οδό και είχε πολλή πλάκα θα σου πει, τσουπ συνοδηγός εκείνος. Για τη σπαστική κολίτιδά της θα σου πει, στα επείγοντα ο πρώην την είχε πάει. Τι νομίζεις; Ότι της ξεφεύγουν; Επίτηδες το κάνει για να σου τη σπάσει. Αν ήθελε να ήταν μαζί του, δε θα ήταν; Εκτός κι αν τη χώρισε εκείνος. Άβολο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved