7 vintage χειρονομίες που κερδίζουν τις γυναίκες

Μικρές κινήσεις, μεγάλα αποτελέσματα. 

Πολλά γράφονται για το πώς τελικά ένας άντρας κατακτά μία γυναίκα και τι ακριβώς ψάχνει μία γυναίκα από έναν άντρα. Δεν θα κουραστώ ποτέ να γράφω ότι δεν υπάρχουν κανόνες, καθώς τόσο η κάθε γυναίκα, όσο και ο κάθε άντρας έχουν διαφορετική προσωπικότητα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες πράξεις που ακόμη και αν δεν εντυπωσιάσουν την πλειοψηφία των γυναικών, θα τις βρουν εκτιμητέες. Πίστεψέ με μόνο πόντους θα κερδίσεις εφαρμόζοντας τα παρακάτω, δεν θα χάσεις.

1. Άνοιξε την πόρτα 

Εντάξει, μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, όμως δεν χάνει ποτέ την γοητεία του. Είναι ένα από τα βασικά που μπορεί να κάνει ένας άντρας. ‘Εστω ότι της προτείνεις ποτό, μπορείς να της ανοίξεις την πόρτα και να την αφήσεις να περάσεις πρώτη. Μπορείς να της ανοίξεις και την πόρτα του αυτοκινήτου. Τόσο απλά! 

5 λόγοι που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικούς τους άντρες που μαγειρεύουν

2. Χειρόγραφα σημειώματα

Προσοχή σε αυτό. Δεν χρειάζεται να της γράψεις νουβέλες και αν δεν την ξέρεις καλά δεν χρειάζεται να γράψεις κάτι μακροσκελές. Μπορείς να της γράψεις κάρτες ή να της δώσεις ακόμη και post-it, σκέψου πώς μπορείς να τα συνδυάσεις.

3. Τραγούδι

Αφιέρωσέ της ένα τραγούδι ή στείλε ένα από τα αγαπημένα σου για να το ακούσει. Είναι ένας τρόπος να σε μάθει καλύτερα και να δημιουργήσεις «σύνδεση». Αν έχεις πιο έντονα συναισθήματα, μπορείς να της αφιερώσεις κάτι. Εξάλλου, όσα χρόνια και αν περάσουν αυτό το τραγούδι θα είναι δικό σας. Είναι μία κίνηση, που θα εκτιμηθεί.

4. Λουλούδια

All time classic κίνηση. Αν είναι ένα από τα πρώτα ραντεβού, μπορείς να της πάρεις ένα λουλούδι απλά, δεν χρειάζονται υπερβολές. Αν είστε μαζί κανονικά μπορείς να της πάρεις ένα μπουκέτο με λουλούδια. Μία κίνηση που δεν χάνει ποτέ την αξία της.

5. Φαγητό

Το έχω ξανά γράψει, όμως είναι πραγματικά σημαντικό. Το να κανονίσεις να πας για φαγητό μαζί της, είναι μπόνους. Ψάξε για ένα εστιατόριο, δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, μπες στη διαδικασία να βρεις κάτι. Στην γειτονική Ιταλία, οι άντρες κάνουν προτάσεις για παγωτό.

5 σημάδια ότι έχετε καλή χημεία

6. Κινηματογράφος

Πιο κλασικό, δεν γίνεται. Δεν παύει ποτέ όμως να χάνει την αξία του. Βρες μια ταινία και πρότεινέ της να πάτε να τη δείτε μαζί. Πάντα γοητεύει.

7. Βιβλία

Μπορείς να της προτείνεις ένα από τα αγαπημένα σου βιβλία ή μπορείς να της το κάνεις δώρο. Εδώ κολλάει και το post-it. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved