5 σημάδια ότι έχετε καλή χημεία

Σίγουρες ενδείξεις. 

Αναζητώντας τη χημεία, είναι σαν να αναζητάς τον κρυμμένο θησαυρό. Ωστόσο, υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων, άλλοι πιστεύουν ότι υπάρχει άνευ προϋποθέσεων και άλλοι πιστεύουν ότι καλλιεργείται. Τελικά, δύο άνθρωποι που έχουν χημεία δημιουργούν σχέση ή κάνοντας σχέση τη βρίσκεις στην πορεία;

Τι είναι η χημεία σε μια σχέση;

Είναι η συναισθηματική σύνδεση δύο ανθρώπων. Αυτή η αμοιβαιότητα μπορεί να πάρει διαφορετικές μορφές και να αλλάξει στη διάρκεια μιας σχέσης. Ωστόσο, η σύνδεση των ανθρώπων με καλή χημεία είναι βαθιά και μπορεί να δημιουργήσει ασφάλεια και άνεση στη σχέση.

Οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με ή χωρίς μακιγιάζ; Έχει σημασία;

5 σημάδια καλής χημείας

1. Συμβατότητα: Το να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να επιδιώκετε από κοινού να κάνετε πράγματα είναι ένδειξη καλής χημείας. Άρα ακόμη και μία έξοδος γίνεται πιο απολαυστική.

2. Άνεση: Οι επιτυχημένες μακροχρόνιες σχέσεις βασίζονται στην άνεση. Ουσιαστικά, με τον άλλον άνθρωπο μπορείς να νιώθεις άνετα και να αισθάνεσαι πως μπορείς να είσαι ο ευατός σου. Βέβαια, αυτό μπορεί να συμβεί και στη φάση γνωριμίας.

3. Εye contact: Ένα από τα βασικά σημάδια είναι η παρατεταμένη οπτική επαφή. Τα άτομα που έχουν ερωτική σύνδεση συχνά κοιτάζουν βαθιά ο ένας στα μάτια του άλλου, πρόκειται για μία ασυναίσθητη κίνηση που αναπτύσσει και διατηρεί βαθιά σύνδεση.

4. Άγγιγμα: Όταν θες να αγγίζεις ένα άλλο πρόσωπο έστω και τυχαία είναι δείγμα έλξης και χημείας. Στο πλαίσιο της σχέσης, ακόμη και να επιδιώκει να σε ακουμπάει κατά την έξοδο για φαγητό είναι σίγουρα καλό δείγμα.

5. Σεξουαλική έλξη: Η σωματική έλξη προς τη σύντροφό σου και αντιστρόφως -γνωστή ως σεξουαλική χημεία ή σωματική χημεία μπορεί να φθίνει με τα χρόνια, αλλά είναι η μεγαλύτερη ένδειξη καλής χημείας. Όταν υπάρχει σύνδεση σε αυτό τον τομέα, όλα έχουν καλύτερες προοπτικές.

Πώς το κράξιμο στα social media καταστρέφει το φλερτ

Γιατί είναι σημαντική;

Αρχικά, γίνονται όλα πιο εύκολα. Η αμοιβαία αναγνώριση των αναγκών και των επιθυμιών μέσα σε ένα ζευγάρι τα κάνει όλα πιο εύκολα. Επιπλέον, δημιουργεί ενθουσιασμό. Όταν δύο άνθρωποι έχουν μεταξύ τους χημεία μέχρι και ο οργανισμός«ανεβαίνει». Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός αμοιβαίου σεβασμού που είναι ζωτικής σημασίας για τις επιτυχημένες σχέσεις. Τέλος, δημιουργεί ασφάλεια. Το να νιώθεις ασφάλεια κοντά σε άλλο άτομο είναι ένα επιπλέον αποτέλεσμα της καλής χημείας. 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved