Unsplash Το απλό κόλπο για να προσθέσεις εκατοστά στο πέος σου

Η συμβουλή ενός διατροφολόγου που αφορά όχι εσένα αλλά έναν φίλο σου.

Το όνομα του Chris Cavallini ενδεχομένως να σου είναι άγνωστο μέχρι σήμερα. Διατροφολόγος και αυτοδημιούργητος πολυεκατομμυριούχος, ο Cavallini είναι πεπεισμένος ότι οι άνδρες μπορούν να αυξήσουν το μέγεθος του πέους τους ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές. Παρότι όταν ερχόμαστε σε επαφή μ’ έναν διατροφολόγο, η συμβουλή που περιμέναμε να μας δώσει δεν είναι για τα εκατοστά του πέους μας, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα την εκτιμήσουμε. Εξάλλου η γνώση είναι δύναμη.

 

 

Ο επιτυχημένος διατροφολόγος θεωρείται ότι το μέγεθος των ανδρών μπορεί να αναστέλλεται από μια πάθηση που ονομάζεται «Σύνδρομο θαμμένου πέους». Όπως υποδηλώνει το όνομα, από τη στιγμή που είναι θαμμένο κάτω από λίπος, τότε αυτομάτως είναι λιγότερο ορατό. Ο Cavallini, που μένει μόνιμα στην Φλόριντα, υπολογίζει ότι για κάθε 13 κιλά που προσθέτει ένας άνδρας, χάνει ένα εκατοστό ορατού πέους. Αυτό σημαίνει ότι η απώλεια βάρους θα κάνει έναν άνδρα να φαίνεται περισσότερο προικισμένος, καθώς το πέος του θα εμφανίζεται περισσότερο. Ο ίδιος θεωρεί ότι τα επιπλέον εκατοστά θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση των ανδρών και θα τους ενθαρρύνουν να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Τα δύο μεγαλύτερα ψέματα που λένε οι άντρες είναι για το ύψος και το πέος τους

«Από την ανδρική σκοπιά, η αυτοπεποίθησή μας ταυτίζεται με το σώμα μας και το συγκεκριμένο σημείο είναι ένα μέρος για το οποίο είμαστε περήφανοι. Όταν αποκτάς καλύτερη φόρμα, μπορείς πραγματικά να προσθέσεις εκατοστά στο πέος σου. Αυτό μπορεί να γίνει ένα πραγματικά ισχυρό κίνητρο για τους άνδρες. Ας ελπίσουμε ότι θα τους αναγκάσει να αρχίσουν να είναι λίγο πιο προσεκτικοί σχετικά με τη διατροφή τους και την προπόνηση».

 

 

Αν ψάχνεις έναν ακόμη λόγο για να ξεκινήσεις διατροφή και να χάσεις κιλά, τότε ο «φίλος» σου εκεί κάτω θέλει να ξέρεις πως χρειάζεται προσοχή και φροντίδα. Μην τον αφήσεις να εξαφανιστεί αλλά κάνε τον περήφανο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved