Soft launch: Τώρα έρχεται και σε μορφή χωρισμού

Από εκεί που το soft launch σήμαινε τα ψιλοέχουμε, τώρα γίνεται και ψιλοχωρίζουμε, αλλά δεν το ξέρουν και οι δύο αυτό.

Ένας χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση, ακόμη και όταν είσαι εσύ αυτός που θέλει να τερματίσει την σχέση. Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να πεις το τέλος και είναι απολύτως λογικό ειδικά όταν πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχετε περάσει πράγματα μαζί. Ακριβώς το ίδιο μπορεί να ισχύει και για την άλλη πλευρά,  να έχει πραγματικά συναισθήματα για εσένα, όμως να μην πηγαίνει άλλο. Λοιπόν, ίσως μπορούμε να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις, αν όντως συμβαίνει αυτό. Αναφερόμαστε στο soft launch, έναν σταδιακό τρόπο απομάκρυνσης για να φύγει κάποιος από τη σχέση του.

6 συμβουλές για να συνέλθεις γρήγορα από έναν χωρισμό

Soft launch

Αρχικά, το soft launch είχε κάπως διαφορετική σημασία. Πρόκειται για την υπονόηση της παρουσίας ενός άλλου ανθρώπου. Για παράδειγμα, πρόκειται για εκείνη τη φωτογραφία στο instragram που δείχνει δύο ποτήρια κρασί και ένα μπουκάλι χωρίς να φαίνεται ποιος είναι. Μπορεί να είναι μία φωτογραφία από ένα ταξίδι που δεν φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είναι μαζί με τον χρήστη. Όλα καλά μέχρι εδώ βγάζει και ένα μυστήριο. Πού κολλάει, όμως με τον χωρισμό; Πρόκειται για μία τακτική, όπου με ήπιο τρόπο προετοιμάζεις το έδαφος για να «κηρύξεις» τη λήξη της σχέσης. Βέβαια, αυτό μπορεί να ισχύει και για την άλλη πλευρά.

Ο χωρισμός πληγώνει περισσότερο τους άντρες από όσο τις γυναίκες


Ενδείξεις soft-Launchin χωρισμού

Λοιπόν, αν έχεις παρατηρήσει κάποια από τα παρακάτω, μάλλον πρέπει να αρχίζεις να υποψιάζεσαι. Όταν η σύντροφός σου αρχίζει να υπαινίσσεται ότι δεν είναι και πολύ σοβαρά τα πράγματα ανάμεσά σας. Αν ξεκινήσει τα απλά διασκεδάζουμε ή αν αμφισβητήσει τη σοβαρότητα της σχέσης σας μάλλον κάτι δεν πάει και πολύ καλά. Φράσεις τύπου: «Πίστευα ότι πηγαίναμε τα πράγματα αργά» ή «Μάλλον, δεν είμαι σε φάση για κάτι πιο σοβαρό» καταλαβαίνεις χτυπάνε καμπανάκι. Όμως, πέρα από αυτά που είναι κραυγαλέα παραδείγματα, μπορεί να παρατηρείς μία σταδιακή απομάκρυνση.

 

 

Για παράδειγμα, να ξεκινήσει συστηματικά να βγαίνει με τις φίλες της χωρίς εσένα, να βλέπεις πως η επικοινωνία σας είναι όλο και λιγότερη ή και να έχει μία τάση να κάνει πράγματα μόνη της. Σκέψου, μήπως σου έχει κάνει συζητήσεις πως δεν περνάει και πολύ καλά ή πως την ενοχλούν πράγματα και δεν έκανες τίποτα για αυτό. Ίσως βαρέθηκε να περιμένει να αλλάξεις πράγματα και την έκανε ή μπορεί να μην έχει να κάνει μαζί σου και να θέλει κάτι άλλο για τη ζωή της. Όπως και να έχει αν βλέπεις πως σταδιακά, αλλά συστηματικά χάνεται η επαφή σας, δεν θέλει να πηγαίνετε σε μέρη που σας άρεσαν, δεν θέλει να κανονίζετε μελλοντικά σχέδια και προτιμά χρόνο με τον εαυτό της, μάλλον προετοιμάζει το έδαφος. Επίσης, αν η παρουσία σου αρχίζει να ξεθωριάζει από τα social media είναι ένδειξη, ειδικά αν μέχρι εχθές ήσουν παντού.

Συμβουλή: Κάνε μία συζήτηση και μία παραπάνω προσπάθεια, αν σώζεται κάτι.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved