Οι μπεζ (beige) flags, είναι η νέα τάση στα ραντεβού

Για red flags ξέρεις για green flags επίσης ξέρεις, για μπεζ (beige) flags;

Πρόκειται για τις λεγόμενες μπεζ σημαίες. Τις μάθαμε και εμείς από το TikTok- πού αλλού; Πρόκειται για έναν ολοκαίνουργιο «όρο», που στην παρούσα φάση χρησιμοποιείται για να περιγράψει ενοχλητικές συνήθειες που έχουν τα αγαπημένα πρόσωπα των χρηστών. Βέβαια, αυτό είναι και αρκετά υποκειμενικό , γιατί δεν μας ενοχλούν όλους τα ίδια πράγματα.

Σχετικά με τα flags

Αν και ο όρος flags ελληνιστί σημαία, τον γνωρίζουν όλοι να πούμε πως είναι ουσιαστικά τα σημάδια στις νέες σχέσεις. Τα σημάδια, δηλαδή, που φανερώνονται στην αρχή μιας οποιασδήποτε γνωριμίας -δεν χρειάζεται να είναι μόνο ερωτική- και μπορούν είτε να σε αποθαρρύνουν είτε να σε παρακινήσουν να συνεχίσεις τη γνωριμία σου. Γενικά, συνηθίζουμε να λέμε για τα red flags που αφορούν τα αρνητικά προειδοποιητικά σημάδια για να μην συνεχίσεις μια γνωριμία.

 

Πώς ξεκίνησε το beige flags;


Ο όρος «επινοήθηκε» αρχικά από την χρήστη του TikTok @itscaito για να περιγράψει σημάδια ότι κάποιος μπορεί να είναι κάπως βαρετός ή μάλλον πολύ βαρετός, χρησιμοποιώντας παραδείγματα όπως κάποιος που έχει άποψη για τον ανανά στην πίτσα. Εντάξει, μιλώντας για τα ελληνικά δεδομένα σίγουρα αυτό δεν θα έπαιζε σαν παράδειγμα. Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι κάποια συζήτηση τύπου «Πώς θα γίνεις διευθυντής χωρίς να δουλέψεις ποτέ». Σαν να το ακούω.

 

 

Τι συμβαίνει τώρα με τις μπεζ σημαίες

Το νόημα της φράσης αλλάζει ελαφρώς, καθώς οι περισσότεροι χρήστες που έχουν σχέσεις δημοσιεύουν στο TikTok βίντεο με τις μπεζ σημαίες των συντρόφων τους. Πρόκειται ουσιαστικά για όλα εκείνα που τους ενοχλούν, δηλαδή, απλά πράγματα που δεν τους αρέσουν.

Έρευνα: Οι πιο εκνευριστικές συνήθειες αντρών και γυναικών σύμφωνα με το αντίθετο φύλο


Πρέπει να σας ενδιαφέρουν οι μπεζ σημαίες

Μπορεί οι πράσινες και οι κόκκινες σημαίες να έχουν πιθανώς μια πιο καθολική σημασία για τον μέσο άνθρωπο,  ωστόσο φαίνεται ότι οι μπεζ σημαίες έχουν μεγαλύτερο εύρος, και επομένως μια μπεζ σημαία για ένα άτομο μπορεί να μην είναι τόσο μπεζ όσο για ένα άλλο άτομο. Μάλλον θα πρέπει να νοιαστείς για πιο ουσιαστικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου παρά για το αν κοιμάται περίεργα. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved