5 χαρακτηριστικά που κάνουν ελκυστικό έναν άντρα, σύμφωνα πάντα με μία γυναίκα

Όχι, δεν είναι τα λεφτά.

Κακά τα ψέματα, όλα ξεκινούν από την εμφάνιση. Σίγουρα, μία ωραία εμφάνιση είναι το πρώτο βήμα για να προσεγγίσεις κάποιον. Ωστόσο, όπως καταλαβαίνεις δεν αρκεί μόνο αυτό και οι λόγοι είναι πολύ απλοί. Πέρα από την εικόνα για να συνεχίσεις να συζητάς με έναν άνθρωπο, πρέπει να έχει και μία ελκυστική προσωπικότητα. Αυτό επιδέχεται, βέβαια, πολλές ερμηνείες το τι σημαίνει για τον καθένα, όμως υπάρχουν κάποια βασικά, κοινά χαρακτηριστικά που διαχρονικά αρέσουν στις γυναίκες. Ειλικρινά, δεν υπάρχουν λόγοι για φανφαρισμούς -κοινώς παπάτζες- για να εντυπωσιαστεί μία γυναίκα. Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω.

6 tips για να έχεις ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού


Αίσθηση του χιούμορ
Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, αλλά δεν είναι. Είναι πολύ σημαντικό να έχει κάποιος αίσθηση του χιούμορ. Να είσαι με κάποιον, δηλαδή, που να σε κάνει να γελάς και να κυλάει ευχάριστα ο χρόνος μαζί του. Επισήμανση: Όταν λέμε χιούμορ, δεν εννοούμε να λέει «χοντράδες» και να γίνεται κάφρος. Έχει τεράστια διαφορά.

Δραστήριος
Το να είναι κάποιος δραστήριος αυτόματα τον κάνει να αποκτά ενδιαφέρον. Σίγουρα, αν έχεις απέναντί σου μία κοπέλα που έχει ενδιαφέροντα θα το εκτιμήσει πολύ. Αν της πεις πως είσαι σπίτι-δουλειά-σπίτι, καταλαβαίνεις πως ακούγεται κάπως βαρετό. Φαντάζομαι και για σένα το ίδιο ισχύει, πάντα είναι γοητευτικό να γνωρίζεις άτομα που είναι δραστήρια. Κοινώς, το να έχεις χόμπι είναι σημαντικό και μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα: ότι πας για μπάλα με τους φίλους σου, ότι σου αρέσει το διάβασμα, ακόμη και ότι πας γυμναστήριο.

Καλός φίλος
Να είσαι καλός φίλος και να βοηθάς τους άλλους. Ναι, πρόκειται για ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό. Καταρχάς, είναι ένας λόγος για να θαυμάσεις έναν άντρα και να τον εκτιμήσεις. Δείχνει ποιότητα χαρακτήρα, κάτι που δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στο άτομο που μιλάς. Σκέψου το απλά, ποιος θέλει να είναι κοντά με κάποιον που κράζει συνέχεια και ειδικά τους φίλους του; Μόνο αρνητικά vibes δημιουργούνται.

Το Tinder εξοστρακίζει τους ψαράδες και τώρα έρχεται η σειρά σου

Aνεξάρτητος
Πραγματική ανεξαρτησία δεν είναι μόνο το να έχεις τη δική σου δουλειά, αλλά και να μπορείς να φροντίζεις τον εαυτό σου. Να ξέρεις να φτιάχνεις κάποια βασικά φαγητά, δεν χρειάζεται να είσαι σεφ και να είσαι υπεύθυνος. Ακόμη, και αν ήρθαν έτσι τα πράγματα να είσαι 35 και να μένεις με τους δικούς σου, το να προσπαθείς για κάτι καλύτερο, είναι πάντα ελκυστικό. Ακόμη και τότε, αν προσπαθείς να λειτουργείς αυτόνομα είναι σημαντικό.


Just cool
Τι καλύτερο από το να είσαι απλά χαλαρός. Τι σημαίνει αυτό; Να μην είσαι επικριτικός απέναντι στο άτομο που μιλάς και να δείχνεις ενδιαφέρον. Ούτε καν επικριτικούς φίλους δεν θέλουμε πόσο μάλλον συντρόφους. Η θετική στάση απέναντι στα πράγματα, είναι π[άντα ελκυστική. Last but not least, να είσαι ευγενικός. Η ευγένεια διαχρονικά είναι γοητευτική, μην το ξεχνάς αυτό.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved