Γιατί τελικά ο κόσμος ρίχνει κέρατο;

Οι επιστήμονες έχουν την απάντηση και σίγουρα δεν θα αρέσει σε κανέναν.

Όσον αφορά τις σχέσεις και ειδικότερα τις σχέσεις οι οποίες δεν καταλήγουν όπως τις περιμέναμε, υπάρχει πάντα ο μεγάλος φόβος της απιστίας. Και όχι άδικα. Αυτό στο οποίο δεν μπόρεσαν ποτέ να ταιριάξουν οι σύντροφοι ανά τα έτη, είναι το πώς κάποιοι ή κάποιες μπορούν να κερατώσουν με μεγαλύτερη ευκολία και άλλη ή άλλες να μην μπορέσουν καν να το φανταστούν. Συμβαίνει όμως και σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν είναι και παράλογο.

Σε μια έρευνα που πραγματοποίησε το Journal Sex Research για το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, οι απαντήσεις που έδωσαν οι περίπου 500 συμμετέχοντες δεν θα κάνουν κανένα να πέσει από τα σύννεφα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που κερατώνουν νιώθουν παραμελημένοι, νιώθουν ότι η σχέση τους δεν τους καλύπτει ακόμα ενώ κάποιοι αναφέρουν και την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου που έρχεται ξαφνικά στις ζωές τους. Αυτά όμως τα έχουμε όλοι ξανακούσει λίγο πολύ όλοι.

Διάβασε επίσης: Τέσσερις μύθοι που όλοι έχουμε πιστέψει για την απιστία.

Οι λιγότερο γνωστές δηλώσεις, άλλα που ακούγονται περισσότερο σαν δικαιολογίες, ήταν από ανθρώπους που ανέφεραν ότι ήθελαν περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες, από ανθρώπους που ανέφεραν το ποτό ως πρόβλημα για την απιστία τους, αλλά και εκείνους που κατέφυγαν στο κέρατο για να αυξήσουν… τη δημοτικότητά τους! Η ίδια έρευνα  αναφέρει κατόπιν πως σε μεγαλύτερο ποσοστό οι άντρες απατούν για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, ενώ οι γυναίκες επειδή δεν καλύπτονται συναισθηματικά μέσα στη σχέση.

Σε κάθε περίπτωση παιδιά δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Οπότε την επόμενη φορά που θα πάτε να δικαιολογηθείτε καλύτερα να σκεφτείτε κάτι άλλο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved