Netflix Οι γυναίκες συνεχίζουν να προσποιούνται οργασμό και εμείς δεν έχουμε ιδέα

Δε θα τελειώσει ποτέ αυτή η άβολη κατάσταση. Διπλής.

Μη σκας, συμβαίνει σε όλους. Οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Μάλιστα το άσχημο είναι πως εμείς οι άνδρες δε θα καταλάβουμε το πότε λένε ψέματα και θα ζούμε στο δικό μας «μπλε» συννεφάκι. Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται η Jana Hocking, sex expert στο επάγγελμα. Μάλιστα αποκάλυψε τους λόγους που οι γυναίκες αποφασίζουν να μιμηθούν έναν οργασμό.

Αφενός οι άνδρες δε γνωρίζουμε τι συμβαίνει... εκεί κάτω και πώς δουλεύει το γυναικείο σύστημα. Μάλιστα η πλειοψηφία των ανδρών δεν ενδιαφέρεται να μάθει κι αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Διότι η γνώση είναι δύναμη. «Οι οργασμοί πολύ σπάνια προέρχονται από απλή διείσδυση», τονίζει η Hocking στη στήλη της News Corp, εκπλήσσοντας προφανώς την ανδρική μερίδα του πληθυσμού.

 

 

«Συνήθως προέρχεται από ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο. Τώρα πάρτε ένα στιλό παιδιά γιατί μπορεί να θέλετε να γράψετε το εξής: Αρχίζει με Κ και καταλήγει σε Α. Ναι, φίλοι μου, λέγεται κλειτορίδα και πρέπει πραγματικά να της δώσετε μεγάλη προσοχή»,συμπλήρωσε.

Τι είναι ο μεικτός οργασμός και γιατί πρέπει να της τον χαρίσεις;

Και δεν είναι μόνο η Hocking που το πιστεύει αυτό. Υπάρχει μια πραγματική επιστημονική μελέτη που αποδεικνύει ότι η πλειοψηφία των γυναικών χρειάζονται διέγερση της κλειτορίδας για να έχουν οργασμό. Το Κέντρο για την Προαγωγή της Σεξουαλικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα αξιολόγησε δεδομένα από 1.055 πολύ απογοητευμένες γυναίκες ηλικίας 18 έως 94 ετών, οι οποίες απάντησαν σε μια αρκετά λεπτομερή έρευνα σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή.

 

 

Η έρευνα έδειξε ότι η πλειονότητα των γυναικών στην πραγματικότητα δεν φθάνουν στον οργασμό μόνο μέσω της σεξουαλικής επαφής. «Λοιπόν, ας το ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα. Άντρες, αρχίστε να δίνετε περισσότερη προσοχή στην περιοχή της κλειτορίδας μας - και αν δεν ξέρετε πού βρίσκεται, κάντε μια γρήγορη αναζήτηση στο Google», ανέφερε η Hocking για να προσθέσει: «Γυναίκες, σταματήστε να προσποιείτε οργασμούς. Αντίθετα, βοηθήστε τον άντρα σας να στραφεί προς τη σωστή κατεύθυνση και να το απολαύσετε».

Μόνο καλό θα κάνει και στους δύο σας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved