Μήπως οι σχέσεις σου δεν στεριώνουν επειδή είσαι ένα Manchild;

Η παιδικότητα και η ανωριμότητα είναι χαριτωμένες μέχρι ενός σημείου, του σημείου που πρέπει να θες να κάνεις μια σοβαρή σχέση.

Ένα από τα πιο στιβαρά και ακλόνητα στερεότυπα γύρω από την αντρική μενταλιτέ που αντέχει στα κύματα εξευγενισμού, πολιτικής ορθότητας και άλλων καινών ή κενων δαιμονίων, είναι αυτό που θέλει τους άντρες να μένουν για πάντα παιδιά, όσο κι αν μεγαλώνουν. Ο μηχανισμός που έχει γεννήσει, αλλά και συντηρήσει αυτή την εικόνα είναι μάλλον αντικείμενο φροϋδικής μελέτης με οιδιπόδεια πράγματα και τέτοια. 

Το προγραμματισμένο σεξ σε ένα ζευγάρι μπορεί να ξαναζωντανέψει τη σχέση του

Φυσικά οι γενικεύσεις εκτός από κακές, είναι και αστήρικτες σε ό,τι αφορά το σύνολο των αντρών. Αλλά μεταξύ, μας οι άντρες που συμπεριφέρονται ακόμα σαν παιδιά είναι γύρω μας κι ας μην είναι πλειοψηφία. Τους γνωρίσαμε πρώτη φορά στα φοιτητικά μας χρόνια να κάνουν τρομερή παρέα και χαβαλέ, αν και δεν τους θέλαμε μαζί μας για κάποια ομαδική εργασία. Τους είδαμε και στον στρατό να μαζεύουν τις κρατήσεις και τις φυλακές σαν γόπες. Τους ξέρουμε και στο γραφείο στη μορφή του Jim Halpert του The Office, ή στου Michael Scott αν μιλάμε για ανίατη περίπτωση.  

 

 

Καλός ο χαβαλές και οι πλάκες, ειδικά αν μπορεί κάποιος να τις συνδυάσει με αξιοπρεπή επίδοση στη δουλειά, αλλά ας μην συγχέουμε το χιούμορ με την ανωριμότητα. Μπορεί να περνάμε 8+ ώρες στο γραφείο, αλλά μια σχέση είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα. Η σχέση είναι 24/7 και πρέπει να είσαι εκεί συνέχεια ανά πάσα στιγμή, ακόμα και τις ώρες που είστε χώρια. Δεν είναι όπως στη δουλειά που μπορείς να πετάς σαΐτες για 5 ώρες και ξεσκίζεσαι στη δουλειά για άλλες 3.

Γιατί το kinky sex σε κάνει καλύτερο στη δουλειά

Οι γυναίκες απαιτούν, και καλά κάνουν, σοβαρότητα. Μην μπερδεύεσαι με τη σοβαροφάνεια, αυτή τη σιχαίνονται περισσότερο κι από όσο τον Ιγκουαΐν στη Νάπολη. Το χιούμορ είναι μια αρετή που αυξάνει κατακόρυφα το σεξαπίλ σου και η σοβαρότητα είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό.

 

 

Το Manchild είναι ένα παιδί που ζητάει συνέχεια προσοχή, όχι επειδή είναι κακομαθημένο απαραίτητα, αλλά και επειδή δεν μπορεί να συντηρηθεί μόνο του και ψάχνει στη σύντροφό του το αντικατάστατο της μητέρας τους σε μια σειρά από ανάγκες, από το μαγείρεμα, μέχρι το πλύσιμο ρούχων και πιάτων. Μάντεψε, καμία δεν έχει όρεξη και υποχρέωση να παριστάνει τη μάνα ένος μαντράχαλου, εκτός από μία και μόνο περίπτωση. Μιας χειριστικής γυναίκας που θέλει έναν άντρα υποχείριο ο οποίος θα εξαρτάται από αυτή ψυχικά και σωματικά στην τελική.

Και πόσο χρειάζεται τελικά ένας άντρας για να ξεπεράσει έναν χωρισμό;

Δεν υπάρχει τίποτα το ρομαντικό και χαριτωμένο σε έναν άντρα που δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του. Αντίθετα ξενερώνει τις γυναίκες και τελικά τις βάζει σε σκέψεις όταν θεωρούν ότι πρέπει να κοιτάξουν να δουν τι θα κάνουν με τη ζωή τους. Ναι, οι σχέση με ένα Manchild τελειώνει όταν μια γυναίκα αποφασίσει ότι θέλει έναν άντρα στη ζωή της για να μπορεί να τον εμπιστευτεί και να κάνει οικογένεια. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved