Η μεγάλη τύχη του να έχεις κοπέλα gamer

Κάποιες φορές ο έρωτας δεν κρατάει βέλη αλλά χειριστήριο. 

Να τις εκτιμάτε τις μικρές χαρές της ζωής. Πόσο μάλλον αυτές τις εργατοώρες που δαπανάτε στο gaming. Ναι ρε και καλά κάνετε – και εμείς μαζί. Γιατί καλή η προπόνηση, ωραίο το φαγητό, ακόμα καλύτερα τα ποτά αλλά, πώς να το κάνουμε, το gaming είναι και αυτό απαραίτητο. Το μοναδικό του πρόβλημα, είναι ότι ακούς κατσάδα από την κοπέλα σου.

Και εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο γιατί με το που κάθεσαι στον υπολογιστή ή πιάνεις το χειριστήριο, είναι λες και ο υπόλοιπος κόσμος έχει τελειώσει. Δεν απαντάς στα μηνύματά της, δεν σηκώνεις τηλέφωνα, ξεχνάς να ταΐσεις τα ψάρια της, να σβήσεις το σουφλέ που έχει  αφήσει στο φούρνο και άλλα πολλά. Με λίγα λόγια, όπου υπάρχει gaming κινδυνεύουν οι σχέσεις γιατί κατά το μεγαλύτερο ποσοστό είμαστε καμένοι.

Είμαστε όμως οι μόνοι; Όχι. Υπάρχουν και κάποιοι τυχεροί εκεί έξω, που η ζωή τους έριξε στα απίστευτα αυτά κορίτσια. Είναι λίγο διαφορετικά από τα άλλα. Φοράνε ακουστικά, έχουν φοβερό σημάδι, έχουν ξεκλειδώσει περισσότερα achievements από σένα και όταν οι άλλοι τις ρωτούν τι ομάδα είναι απαντούν είτε Microsoft, είτε Sony. Είναι τα κορίτσια gamers και όπως και τα υπόλοιπα, έτσι και αυτό το κάνουν καλύτερο.

pexels alena darmel 7862592

Είναι αλλιώς να ζεις με κοπέλα που έχει μεγαλύτερο ρεκόρ από σένα. Αρχικά υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην σου δίνει αυτή σημασία. Να έχει ξανακάνει install το Witcher 3 για να το ξαναπαίξει με ανανεωμένα γραφικά και απλά να μην θέλει να την ενοχλείς. Αλλά σε πιάνει μία συγκίνηση με αυτό. Ή να παίζετε multiplayer και την ώρα που θερίζεις κόσμο στο Call of Duty να σου έχει σώσει την ζωή με το sniper. Προφανώς και εκείνες δεν παίζουν τα πάντα, έχουν τις προτιμήσεις τους. Αλλά ακόμα και έτσι, όταν την βλέπεις προβληματισμένη για τα χρήματα που δεν σου βγαίνουν να κάνεις την μεταγραφή στο Football Manager ή να σιχτιρίζει μαζί σου για ακόμη μία ήττα στο Elden Ring, ξέρεις τι όψη έχει ο έρωτας. Άλλωστε το παν είναι να ταιριάζουν οι άνθρωποι. Όταν τυγχάνει όμως να είναι και gamers, γίνεται αυτόματα πιο ερωτικό. Από το μήνυμα που σου στέλνει ότι «θα θερίσουμε μαζί ζόμπι στο Resident Evil 4;» μέχρι το «σε περιμένω να θερίσουμε τους πάντες στο Payday 2».

Αυτές είναι γυναίκες και από εκεί και πέρα δεν μας ενδιαφέρει τίποτα. Πόσο μάλιστα όταν τις περισσότερες φορές, ακριβώς επειδή είναι τελειομανείς, παίζουν πολύ καλύτερα από σένα – και δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από το να σου ρίχνει τρία γκολ στο FIFA23.

pexels alena darmel 7862413

Μεγάλη ευλογία να κάνετε σχέση με γυναίκα gamer. Μην την κλωτσήσετε την τύχη σας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved