Unsplash Πώς ο προγραμματισμός στο κρεβάτι μπορεί να σώσει τη σχέση σου

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σε μια μακροχρόνια σχέση μπορούν να καταστρέψουν μια σχέση και τη λύση φέρνει η ατζέντα.

Αυτό για το οποίο δεν μιλάμε τόσο πολύ είναι όταν η αρχική σπίθα στη σχέση αρχίζει να ξεθωριάζει. Είναι αναπόφευκτο, φυσιολογικό και δεν είναι σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σας. Αλλά παρόλα αυτά, κάτι πρέπει να γίνει με το σεξ και το πως ακριβώς γίνεται μέσα στη σχέση. Από ένα σημείο και μετά, τίποτα δεν είναι το ίδιο, πρέπει να μπει ένας προγραμματισμός, ένα εσωτερικό σύστημα, έτσι ώστε να μπορέσει το ζευγάρι να κάνει σεξ με μεγαλύτερη συχνότητα ξανά. Ναι οι σχέσεις δεν είναι εύκολες και πολλές φορές χαλάνε λόγω έλλειψης πάθους. Εκεί ακριβώς είναι που μπαίνει αυτό που λέμε πρόγραμμα στο κρεβάτι σας.

Δεν χρειάζεται το σεξ για να εκτοξεύσεις το πάθος στη σχέση σου

 
 

Έτσι, ο προγραμματισμός του σεξ μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καλλιεργήσετε αυτήν την επιθυμία για συνέχιση της σχέσης και του πάθους. Τι συμβαίνει όμως αν φτάσει η προγραμματισμένη ημέρα και ώρα και απλά δεν το νιώθετε; Προφανώς, δεν προτείνουμε να αναγκάσετε τον εαυτό σας να κάνει σεξ αν δεν πιστεύετε ότι θα το απολαύσετε. Εδώ, πρόκειται για την επανεξέταση του τι εννοούμε με τον όρο σεξ και τη μετατόπιση της εστίασης στο να περάσουμε χρόνο μαζί και να μην θέτουμε πολύ συγκεκριμένες προσδοκίες.

 

 

Καλός ο προγραμματισμός σίγουρα, αλλά πρέπει να υπάρχει και όρεξη. Κι εδώ είναι που χρειαζόμαστε την μαγική ισορροπία. Πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει αγάπη στη σχέση, θέληση για συνέχεια και συντροφικότητα. Ναι, ο έρωτας εξατμίζεται, αυτό που μένει όμως (πρέπει) να είναι η αγάπη.

Μπορεί να είναι πολύ εύκολο να αφήσετε τη ζωή να εμποδίσει τη σχέση σας, ειδικά αν ζείτε μαζί ή βλέπετε ο ένας τον άλλον σε πολύ τακτική βάση. Ίσως αρχίσετε να θεωρείτε δεδομένο τον σύντροφό σας. Αλλά ένα πρόγραμμα για το σεξ μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να θυμάστε να κάνετε check in, να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί και να επανασυνδεθείτε εξ αρχής.

Είναι σημαντικό να είστε ευέλικτοι και να μην έχετε προκαταλήψεις για το τι είναι ή τι πρέπει να είναι το σεξ. Είναι η σύνδεση ουσιαστικά που αναζητάμε. Εάν αισθάνεστε πιο κοντά με τον σύντροφό σας μετά τον προγραμματισμένο χρόνο μαζί, τότε ξέρετε ότι είστε στο σωστό δρόμο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved