Όντως η σχέση σου εξαρτάται από το ερωτικό της παρελθόν ή μήπως όχι;

Μία νέα έρευνα μας συνταράσσει κι εμείς στήνουμε αυτί για να βρούμε τη λύση.

Μπορεί να σου ακούγεται παράξενο αλλά η επιστήμη μάλλον βρήκε το λόγο για τον οποίο τα ζευγάρια χωρίζουν κι ένα μεγάλο μέρος είναι και το ερωτικό παρελθόν του καθενός μας. Εδώ η έρευνα επικεντρώνεται στο παρελθόν γιατί ουσιαστικά εκεί είναι πο παρατηρείται το πρόβλημα του παρόντος. Δεν πρέπει όμως να σκεφτείς πως όσες πιο πολλές σεξουαλικές εμπειρίες έχει μια γυναίκα τόσο πιο πιθανό είναι να σε χωρίσει, αν το σκεφτείς η έρευνα αυτή θα σε διαψεύσει σίγουρα γι' αυτό καλό είναι μάλλον να την διαβάσεις διεξοδικά.

 

 
 

Θέλοντας να κατανοήσει το πώς και κατά πόσο το σεξουαλικό παρελθόν μιας γυναίκας επηρεάζει τη μακροβιότητα του γάμου της, το Ινστιτούτο Οικογενειακών Σπουδών των ΗΠΑ (μτφρ: «Institute For Family Studies») πραγματοποίησε μια έρευνα που εστίασε στη μελέτη των ποσοστών διαζυγίων εντός της τελευταίας πενταετίας ενός δείγματος 10.000 γυναικών. Επικεφαλής της έρευνας αυτής ήταν ο Νicholas Wolfinger, καθηγητής στο τμήμα Οικογενειακών και Καταναλωτικών Σπουδών στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Utah (μτφρ: «Department of Family and Consumer Studies»).

 

 
 

Έρευνα: Τσεκάρεις το κινητό κατά τη διάρκεια του σεξ;

Με βάση τα ευρήματα του Wolfinger, λοιπόν, φαίνεται ότι οι γυναίκες που παρέμειναν παρθένες μέχρι την πρώτη νύχτα του γάμου τους είναι και εκείνες που είναι απίθανο να καταφύγουν στη λύση του διαζυγίου, ενώ στο ακριβώς άλλο άκρο βρίσκονται οι γυναίκες εκείνες που είχαν μόλις έναν μόλις ερωτικό σύντροφο στη ζωή τους (εκτός του συζύγου τους, προφανώς...) προτού «δέσουν το γάιδαρό τους».

Αυξημένη κατά τα τελευταία χρόνια φαίνεται να είναι και η τάση που θέλει τις γυναίκες που είχαν δέκα και πλέον ερωτικούς συντρόφους στη ζωή τους προτού παντρευτούν να καταλήγουν σε διαζύγιο.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι ακριβώς έδειξε η έρευνα αυτή:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved