Pexels To Pornhub μας ανοίγει ξανά τα μάτια στο τι μας αρέσει να βλέπουμε

Κρυφτείτε αν θέλετε, αλλά τα στατιστικά δεν λένε ψέματα.

Tην στιγμή που όλοι βλέπουμε Pornhub -μην λέτε ψέματα- υπάρχουν έκει έξω χώρες που πραγματικά έχουν σπάσει το ρεκόρ. Μιλάμε για ατελείωτες ώρες πορνό, κάτι το οποίο φυσικά έχει τα καλά του αλλά και τα κακά του και ειδικά αν δεν έχεις ζωή. Τις συνηθίσαμε ωστόσο αυτές τις στατιστικές που βγαίνουν κάθε χρόνο και μας δείχνουν πολλά. Όχι μόνο τις προτιμήσεις, αλλά πολύ περισσότερο το τι σημαίνει για εμάς τόσο κοινωνικά όσο και πολιτικά. Φετιχ έχουμε όλοι. Αδυναμίες το ίδιο. Και όσο και αν αυτό για κάποιους είναι θέμα debate, το PornHub πάντα θα δείχνει το δρόμο στο τι μας αρέσει και τι όχι. 

 Είναι το VR το μέλλον στο σεξουαλικό παιχνίδι ή μήπως είναι απλά άλλη μία μόδα;

 
 

Για άλλη μια φορά τα στατιστικά είναι λεπτομερή και δείχνουν, εκτός από την αγάπη σε συγκεκριμένες στάρλετ, το που ακριβώς κατευθύνονται τα γούστα μας. Πολύ περισσότερο, τα στοιχεία είναι τόσα πολλά, που το PornHub μπορεί να γνωρίζει τι μας αρέσει, όχι μόνο ατομικά, αλλά σαν λαός ειδικότερα. Και ναι, αυτό το στοιχείο -κοινωνικά- φαίνεται πως υπάρχει.

 Έρευνα: Τσεκάρεις το κινητό κατά τη διάρκεια του σεξ;

 
 

Τα Ιαπωνικά είναι η κατηγορία με τις περισσότερες προβολές για τους άνδρες, για τις γυναίκες είναι το λεσβιακό πορνό - αν και αξίζει να σημειωθεί ότι τα Ιαπωνικά που περιλαμβάνουν το hentai, έρχονται στη δεύτερη θέση και για τις γυναίκες.

Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved