Όσα πρέπει να σκεφτείς πριν πατήσεις το send όταν σε τρώει να της στείλεις τον παπαφίγκο σου

Ένας οδηγός για dick pics που θα τις απολαύσει πραγματικά και δεν θα είναι παρενοχλητικές.

Το θέμα με τις unsolicited dick pics, δηλαδή ανεπιθύμητες φωτό του «ανδρισμού» του αποστολέα ναι μεν είναι ένα καινοφανές φαινόμενο που συνδέεται με τα social media, ωστόσο κρύβει μια αρκετά παλαιότερη, εξίσου θλιβερή παράδοση. Αυτή η μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης επισήμως λέγεται cyberflashing και στην ετυμολογία του όρου κρύβονται η ρίζες του φαινομένου. Flashing δεν είναι κάτι άλλο από αυτό που στερεοτυπικά έχουμε σαν εικόνα από παρελθόν με τους επιδειξίες με την καπαρντίνα ή ακόμα και τους εφαψίες στα τρόλεϊ.  

H ιστορία πίσω από το αγαπημένο μας emoji όταν κάνουμε sexting

Η παράδοση δεν είναι φυσικά δικαιολογία για να συνεχίζεται με άλλα τεχνολογικά μέσα μια παραβιαστική συμπεριφορά, αλλά μια καλή ευκαιρία για να αντιμετωπιστεί καλύτερα το φαινόμενο που σκόπιμα συγχέεται με την αποστολή γυμνού περιεχομένου σε ένα λίγο πιο ολοκληρωμένο πακέτο sexting, κάτι σαν enhanced sexting ή νερωμένο cybersex ή τελοσπάντων κάτι σαν προκαταρκτικά του κανονικού. Το θέμα είναι μια dick pic μπορεί να είναι ποθητή από μια γυναίκα, αρκεί να γίνει σωστά. Το αλισβερίσι των γυμνών φωτογραφιών του σώματός μας ή μέρους αυτού, είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου που ερωτευόμαστε. Η θέσπιση κανόνων δεν το κάνει ξενέρωτο, ούτε ποινικοποιεί το φλερτ, ούτε προκαλεί κάποια άλλη φαντασιακή φοβία και ανασφάλεια. 

 

 

Επειδή λίγο-πολύ όλοι έχουμε κάποιες γυμνές ή ημίγυμνες φωτό, δικές μας ή του προσώπου που μας ενδιαφέρει, ας σκεφτούμε για λίγο τις συνθήκες που αυτή η ανταλλαγή έγινε όσο πιο smooth μπορούσε να γίνει. Στη διαδικασία βοηθάει μια σειρά από ερωτήσεις που καλό είναι να κάνεις στον εαυτό σου πριν φτάσεις σε αυτό το σημείο οικειότητας. Πάμε να τις δούμε.  

Ζήτησε να τη δει;

Δεν μιλάμε καν για το ενδεχόμενο του να απαντήσεις σε ένα στόρι με μια ξερή dick pic, είτε στο στόρι φοράει μαγιό, είτε ποστάρει τα eggs benedict που τρώει την Κυριακή με τις φίλες της, είτε ποστάρει τον πασχαλινό οβελία από το χωριό της λίγο έξω από τη Δημητσάνα. Ακόμα και σε φάση sexting να είστε, δεν είναι εντελώς σίγουρο ότι θέλει να κάνει αυτό το βήμα, το ότι σε παρέσυρε η «όρεξη» δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για να σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι. Μια απλή ερώτηση αρκεί και μεταξύ μας, δεν θες να το ακούσεις να τη ζητάει;

Γιατί το sexting είναι υγεία

 

Σκέψου την αντίδρασή της όταν τη δει

Δεν θέλουμε να σε στενοχωρήσουμε, αλλά μάλλον έχει δει αρκετά πέη στη ζωή της, είτε από κοντά, είτε σε εικόνα/βίντεο. Πρέπει να είσαι δημιουργικός και κάπως να προκαλέσεις τη δίψα της. Χαμηλός φωτισμός, ίσως ένα teaser πρώτα με άλλα σημεία του σώματος και μετά μπορείς να προχωρήσεις χτίζοντας την προσμονή της. Ένα τελευταίο τσεκ αν θέλει να τη δει πριν τη μεγάλη αποκάλυψη θα σφραγίσει την επιτυχία.

Μην ξεχάσεις να δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη

Δεν το εννοούμε κυριολεκτικά αυτό, αλλά σε κάθε περίπτωση και αυτό θα βοηθούσε στην όσο το δυνατόν καλύτερη σκηνοθεσία του content. Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείς είναι τι εικόνα θα σχηματίσει για τον εαυτό σου αν δεν είναι ώριμη η αποστολή μιας dick pic. Δεν είσαι ούτε γενναίος, ούτε Alpha Male γεμάτος αυτοπεποίθηση με μια απροειδοποίητη ή σχεδόν απροειδοποίητη dick pic. Περισσότερο θλιβερή ανάγκη ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης δείχνει, ναρκισσισμό και άλλα εντελώς μη σέξι πράγματα. Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες θεωρούν ότι αυτού του είδους οι φωτογραφίες είναι αηδιαστικές, ενοχλητικές και αστείες, αλλά δυστυχώς όχι με τον τρόπο που νομίζουν αυτοί που τις στέλνουν.    

Η σχέση των γυναικών με το sexting 

Κάπου εδώ πρέπει να αναρωτηθείς για τους σκοπούς σου

Το γυμνό στο sexting είναι κάτι σαν προκαταρκτικά πριν το σεξ, αν νομίζεις ότι με μια dick pic θα την πιάσεις στο φιλότιμο για να σου στείλει κι αυτή κάτι αντίστοιχο, σε έχει πάρει ήδη χαμπάρι τι λιγούρης είσαι. Να ξέρεις πώς ό,τι κάνεις το κάνεις για να περάσεις εσύ καλά και το αν αυτή θα απαντήσει ανάλογα, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Να ξέρεις ότι το παράσημο που θα σου έρθει με τη μορφή ανάλογης φωτό, θα έρθει χωρίς πίεση του στυλ «στείλε κι εσύ τώρα» θα το κάνει όταν νιώσει απόλυτα ασφαλής, άρα στο μεταξύ φρόντισε να της καλλιεργήσεις την εμπιστοσύνη με κάθε πρόσφορο μέσο χωρίς ανταλλαγές που θυμίζουν χαρτάκια Πανίνι.  

 

 

Δείξε τα δικά σου όρια και σεβάσου τα δικά της

Όσο ξενέρωτο κι αν είναι όταν είστε και οι δύο σε φάση έξαψης, οι υποσχέσεις είναι για να τηρούνται. Είτε από την πλευρά σου, είτε από τη δική της, αν υπάρχουν όροι όπως να σβηστούν οι επίμαχες φωτό, τότε πρέπει να σβήνονται. Αν της δείξεις ότι έχεις κι εσύ όρια που θέλεις να σεβαστεί και είσαι διατεθειμένος να της δείξεις ότι την εμπιστεύεσαι, τότε έχεις κάνει σοβαρά βήματα για να κερδίσεις και τη δική της η οποία εκτείνεται και σε πιο ουσιώδη θέματα από τα nudes. 

Άρα τη μπουμπουνάω;

Αν έχεις σκεφτεί όλα τα παραπάνω, ναι. Αν θες να έχει διάρκεια το όλο παιχνίδι και δεν θες απλά να είσαι ένας σύγχρονος τύπος με καπαρτνίνα, κάτι που εκτός από χυδαίο και παρενοχλητικό, είναι και ποινικά κολάσιμο, τότε ήρθε η ώρα να κάνεις στα σοβαρά αυτό το μικρό παιχνίδι ερωταταπαντήσεων με τον εαυτό σου. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved