H πιο σωστή ώρα για να κάνεις «κίνηση ματ» μαζί της θέλει σίγουρα προετοιμασία

Μία καλή έρευνα μας βοηθάει πάντα να βλέπουμε ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την κίνηση.

Μπορεί να τα έχεις όντως καλά σε όλα σου, να είσαι κύριος στο ραντεβού σου μαζί της, να τα έκανες όλα όπως πρέπει, και τελικά να το χάνεις την πιο κρίσιμη στιγμή η οποία φυσικά είναι το πότε θα κάνεις την κίνηση να την φιλήσεις. Πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν αυτό το μοιραίο παραστράτημα και τα θαλασσώνουν. Έχεις κάνει όλη τη δουλειά και την ώρα που πας να «πιείς» νερό, πελαγώνεις και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Είναι από τις πρώτες φορές που έχεις βγει για ραντεβού ή ακόμη και η πρώτη και καθώς η βραδιά κυλάει ωραία, χωρίς μελοδραματισμούς και παρατράγουδα, το μυαλό σου έχει αρχίσει να τρέχει σε καναπέδες, κρεβάτια και όπου αλλού τη βρίσκεις να κάνεις σεξ.

 

 
 

Μήπως το πολύ σεξ δεν κάνει τελικά καλό στη σχέση σου;

Είναι η στιγμή που πρέπει να κάνεις το βήμα να την πλησιάσεις, να την ακουμπήσεις και να την κάνεις δική σου, όπως λένε και τα ρομαντικά μυθιστορήματα. Αυτό όμως που δεν μας λέει η λογοτεχνία λόγω τακτ, θα σου το πούμε εμείς.

Το να βρεις τη σωστή στιγμή να κάνεις σεξ για πρώτη φορά με κάποια δεν είναι ποτέ απλή υπόθεση. Φυσικά και δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή επιστημονική τεκμηρίωση για το κατάλληλο timing αλλά υπάρχουν κάποιες κοινές παραδοχές από γυναίκες και ειδικούς.

 

 
 

Πότε η επιστήμη λέει ότι ήρθε η σωστή ώρα;

Ανεξάρτητα από το τι άποψη έχεις για το θέμα είναι δύσκολο να συμφωνήσεις με την επιστήμη. Ένας κλινικός ψυχολόγος, η δρ. Carla Manly εξηγεί τον ρόλο που παίζει η οκυτωκίνη, η ορμόνη που απελευθερώνει το σώμα κατά τη διάρκεια του σεξ και άλλων ευχάριστων πράξεων και πώς μπορεί να καταστρέψει τελικά μια σχέση που είναι βασισμένη αποκλειστικά στη σεξουαλική απόλαυση. Σύμφωνα με την ειδικό, όταν το σεξ έρχεται, αυτή βασίζεται στον ασυνείδητο εθισμό των ουσιών που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια του σεξ και του οργασμού.

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες για την «κίνηση ματ» πριν από το σεξ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved