«Αγόρια, αυτό που παθαίνετε το καλοκαίρι, το παθαίνουμε κι εμείς!»

H Γωγώ Φούντα γράφει για τις θερινές, γυναικείες κάψες.

Διανύουμε το δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, τον πιο ζεστό (μάλλον) αν και με το τροπικό μας πια κλίμα ποτέ δεν ξέρεις, οπότε το ανθρώπινο σώμα, στην προσπάθεια επιβίωσής του, όλα είναι θέμα φυσικής, προσπαθεί να κυκλοφορεί με όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα, προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις.

Και όταν λέω ανθρώπινο σώμα, εννοώ φυσικά τις γυναίκες, οι οποίες με το που πιάσουν οι πρώτες ζέστες, αποχωρίζονται οτιδήποτε διαθέτει μπατζάκι και μανίκι προκαλώντας απανωτά εγκεφαλικά στα απανταχού ανυποψίαστα αρσενικά.

jnsdfhjs

 

Δείχνω κατανόηση

Ναι, σε καταλαβαίνω που αυτές τις μέρες νιώθεις κάπως. Το δέρμα γύρω μας είναι πολύ, μαυρισμένο και αρκετές φορές σφριγηλό. Αυτός είναι ένας συνδυασμός που σίγουρα σκοτώνει (για να μην πω κάτι άλλο). Σε περίπτωση όμως που πιστεύεις, ότι δύσκολα περνάει μόνο το αντρικό φύλο, ήρθε η ώρα να σε ενημερώσω ότι αυτό δεν ισχύει μιας και έναν αντίστοιχο Γολγοθά ανεβαίνουμε κι εμείς τα κορίτσια.

Όχι, δεν έχει να κάνει με τη γάμπα σου που ίσως φανεί ή το μπράτσο που ξεπροβάλλει δειλά μέσα από τη φανέλα (μήπως να την πέταγες γιατί δεν είσαι στο Survivor;), αλλά με το γεγονός ότι τους καλοκαιρινούς μήνες οι προσδοκίες μας αυξάνονται.

ahgsad

 

Και μιας και μίλησα για προσδοκίες

Και θα σου εξηγήσω αμέσως τι εννοώ: Όταν λοιπόν εμείς, ήδη από τον Μάρτιο μετράμε θερμίδες, κάνουμε πιο εντατικό το γυμναστήριο και η απολέπιση σώματος δίνει και παίρνει, το κάνουμε προφανώς ώστε ο Ιούνιος να μας βρει άψογες και τέλειες. Πρώτα για εμάς, και δευτερευόντως για σας βρε μούργοι!

Μη με κατηγορήσεις για ματαιοδοξία αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Το καλοκαίρι θέλουμε να είμαστε πιο όμορφες και σέξι, και σχεδόν πάντα τα καταφέρνουμε. Τα κιλά φεύγουν, το δέρμα μαυρίζει και τα μαλλιά γίνονται πιο ανέμελα. Ναι καλά το κατάλαβες, είμαστε έτοιμες για ερωτικές περιπέτειες και όχι μόνο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που τα περισσότερα love stories ξεκινούν αυτή την εποχή. Είμαστε πιο χαλαροί και έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

irinaaaa

Και για να στο πω και εντελώς ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια: Νομίζεις ότι τσάμπα βάζουμε τα φορεματάκια και τα κοντά σορτς;

Γιατί αν νομίζεις ότι το κάνουμε επειδή απλά ζεσταινόμαστε, κάνεις τεράστιο λάθος φίλε μου. Κάθε γυναίκα εκεί έξω, ντύνεται σέξι γιατί πολύ απλά περιμένει feedback. Ε δώστο κι εσύ βρε τέρας μην ξεροσταλιάζουμε!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved