Το πιο διάσημο ζευγάρι ερασιτεχνών στο Pornhub βγάζει απίστευτο μισθό

Κάθεσαι; Αν όχι, πρέπει να κάτσεις πριν ακούσεις το πόσο που κερδίζουν από τα βίντεο τους.

Έτσι είναι, απλά μία μέρα αποφάσισαν να το γυρίσουν στα πορνό βίντεο και μάλλον σώθηκαν οικονομικά για πάντα. Από τότε που το ζευγάρι άρχισε να δημοσιεύει βίντεο στο Pornhub άλλαξε κυριολεκτικά η ζωή τους, μάλλον προς το καλύτερο. Ο 42χρονος Λέον και η 38χρονη Γίνι έγιναν το ζευγάρι ερασιτεχνών με τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου για το 2022 και όπως παραδέχθηκαν έβγαλαν μυθικά ποσά. Ποσά που με μία κανονική δουλειά μάλλον δεν θα έβγαζαν ποτέ, ακόμη κι αν δούλευαν για μία ζωή. Μιλώντας στο BuzzFeed, το ζευγάρι με έδρα στο Τέξας αποκάλυψε ότι κέρδισε πάνω από 2.000 δολάρια τον πρώτο μήνα της δημοσίευσης περιεχομένου στο PornHub. Πλέον έχουν φτάσει να έχουν έσοδα από αυτή την ιστορία από 15.000-25.000 δολάρια κάθε μήνα. Δεν το λες κι άσχημα έτσι δεν είναι; Μια χαρά μισθός. Και τι κάνουν; Οκ, σταματάω.

 

 

«Ήμουν στο στρατό 13 χρόνια, αλλά έφυγα διότι ότι έκανα εκεί σε έναν χρόνο, εδώ το κάνω σε 1,5-2 μήνες. Είναι απίστευτο», είπε χαρακτηριστικά ο Λέον. Από την πλευρά της η Γίνι έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με 1,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και περισσότερο από 660.000 στο Twitter.

 

Το θέμα, όπως λένε και οι ίδιοι, είναι να καταφέρει το βίντεο σου να εμφανιστεί στην κεντρική σελίδα του Pornhub. Από εκεί και ύστερα όλα παίρνουν το δρόμο τους. Όλοι βλέπουν τα βίντεο σου και σε μαθαίνουν αμέσως. Η ζωή γίνεται ακόμη πιο εύκολη όταν συνειδητοποιείς πόσα κερδίζεις κάθε μήνα όταν γίνεις πολύ γνωστός. Φυσικά όλο αυτό έχει και την κακή πλευρά του που σημαίνει πως αυτοί οι άνθρωποι τώρα θα είναι φουλ αναγνωρίσιμοι έξω στον πραγματικό κόσμο και φυσικά δεν μπορέσουν ποτέ να κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους. Στην τελική όμως μάλλον οι ίδιοι δεν έχουν πρόβλημα με αυτό.

Ο Λέον και η Γίνι είναι ιδιαίτερα επιτυχημένοι εξαιτίας των βίντεο που γυρίζουν στην ύπαιθρο. Σε αυτά φαίνεται να συνευρίσκονται ερωτικά την ώρα που έχουν βγει έξω για περπάτημα ή για τζόκινγκ. Σύμφωνα με τα πρόσφατα στατιστικά του PornHub, η συγκεκριμένη κατηγορία παρουσίασε αύξηση 121%.

πηγή



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved