Τι είδε περισσότερο ο λαός στο Pornhub το 2022;

Tι λένε οι παγκόσμιες προτιμήσεις για τα θέλω του κόσμου;

Καθώς η χρονιά πλησιάζει αργά αλλά σταθερά προς το τέλος της, οι άνθρωποι ρίχνουν μια ματιά στα ψηλά και τα χαμηλά ρεκόρ του 2022 - και αυτό περιλαμβάνει και το Pornhub. Τώρα, ο δημοφιλής ιστότοπος περιεχομένου για ενήλικες αποκάλυψε τις κατηγορίες με τις περισσότερες αναζητήσεις φέτος. Είναι τα δεδομένα που δεν περίμενες να δεις μάλλον. Όχι, σοβαρά, ανεξάρτητα από το πόσο πορνό παρακολουθείτε - ακόμα κι αν δεν βλέπετε καθόλου - τα αναλυτικά στοιχεία του Pornhub φέτος είναι αρκετά συγκλονιστικά. Για να ξεκινήσουμε με τα βασικά, η πιο δημοφιλής σταρ πορνό στις ΗΠΑ ήταν η Abella Danger, η οποία έριξε την προηγούμενη νικήτρια Lana Rhoades από την πρώτη θέση. Χαμός στο ίσιωμα δηλαδή με λίγα λόγια. Ο κόσμος μίλησε με τις προτιμήσεις του και κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει.

 

 
 

To Pornhub κάνει σοβαρό remastering σε παλιές, κλασικές ερωτικές ταινίες

Η μεγαλύτερη αναζήτηση στην Μ. Βρετανία ήταν η μία και μοναδική Mia Khalifa. Ξέρετε - η πρώην πλέον πορνοστάρ που έκανε θραύση όταν έπαιζε με χιτζάμπ. Όμως, ενώ τα αποτελέσματα μπορεί να είναι λίγο περίεργα, αυτό που πραγματικά θα σας σοκάρει είναι η κατηγορία με τις περισσότερες αναζητήσεις παγκοσμίως. Δεν είναι οι MILF, η θετή αδελφή ή κάποιο από τα κλασικά, αλλά στην πραγματικότητα είναι το hentai. Αυτό σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεχή χρονιά όπου το μη ανθρώπινο πορνογραφικό υλικό είναι η πιο δημοφιλής κατηγορία στον ιστότοπο. Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, το hentai είναι ένα πορνό που είναι φτιαγμένο από anime και manga και πολλές φορές είναι υπερβολικά βίαιο.

 

 
 

Τα αναλυτικά στοιχεία από το Pornhub δεν αποκαλύπτουν μόνο δημοφιλείς αναζητήσεις ανά χώρα και κατηγορία, αλλά και ανά φύλο. Έτσι, υπάρχει ένας μικρός διαχωρισμός μεταξύ ανδρών και γυναικών. Ενώ τα Ιαπωνικά είναι η κατηγορία με τις περισσότερες προβολές για τους άνδρες, για τις γυναίκες είναι το λεσβιακό πορνό - αν και αξίζει να σημειωθεί ότι τα Ιαπωνικά - που περιλαμβάνουν το hentai - έρχονται στη δεύτερη θέση για τις γυναίκες. Αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι ανέπτυξαν κάποιες νέες προτιμήσεις στο αγαπημένο τους υλικό για ενήλικες για το 2022. Οι Βρετανοί - για κάποιο λόγο - αποφασίσανε να ψάξουνε για «γυμνή πάλη» 376 τοις εκατό πιο συχνά και σημειώθηκε αύξηση 295 τοις εκατό στις αναζητήσεις για «μεγαλύτερες γυναίκες». Τα αμερικανικά γούστα άλλαξαν επίσης, με το «gamer girl» να αυξάνεται σε δημοτικότητα κατά 813 τοις εκατό. Ενώ τα γούστα των ανθρώπων σε περιεχόμενο για ενήλικες διαφέρουν από άτομο σε άτομο, είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο μέσος χρήστης ξόδεψε περίπου ένα δευτερόλεπτο λιγότερο στο Pornhub το 2022.

 

 

Η μέση επίσκεψη διαρκεί τώρα μόνο 9 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα. Ίσως αυτό είναι μια αντανάκλαση του γεγονότος ότι ο κόσμος - σε γενικές γραμμές - άνοιξε ξανά μετά την πανδημία Covid-19 κι έτσι δεν έχει χρόνο για πολύ πορνό. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, οι Βρετανοί ξοδεύουν κατά μέσο όρο 10 λεπτά και πέντε δευτερόλεπτα στον ιστότοπο. Οι πιο γρήγοροι επισκέπτες προέρχονται από το Μεξικό που ολοκληρώνουν τη δουλειά τους σε οκτώ λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, ενώ οι πιο αργοί χρειάζονται 11 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα και είναι από την Αίγυπτο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved