Ο «παπαφίγκος» σου είναι ευάλωτος στα «χοντρά» ψέματα

Αλήθεια ή ψέμα; Όταν μια γυναίκα σε κοιτάει «εκεί κάτω» υπάρχουν δύο περιπτώσεις.

Μία από τις βασικές έγνοιες του άντρα είναι το πέος του. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Είναι στη φύση του να ασχολείται με αυτό και μάλλον είναι φυσιολογικό, αρκεί να μην υπερβάλλει. Οι άντρες έχουν το κακό συνήθειο να μιλάνε για τις ερωτικές τους επιδόσεις και κατ’ επέκτασιν για το ανδρικό τους μόριο. Αυτό καμιά φορά μπορεί να βοηθήσει αλλά τις περισσότερες φορές το να μιλάς για τον παπαφίγκο σου δεν είναι και πολύ κολακευτικό για τον εαυτό σου. Πρέπει να έχουμε και λίγο μετριοφροσύνη ρε παιδιά, ακόμη κι αν δουλεύει καλά το «εργαλείο».

 

 
 

Όσο και αν δεν το παραδεχόμαστε, όλοι μας έχουμε πει ψεματάκια για το μόριο μας. Ορισμένα είναι οκ, κάποια άλλα πάλι δεν πρέπει να τα ξεστομίζουμε γιατί μόνο κακό κάνουν στη φήμη μας. Πρέπει να γνωρίζεις ξεχωρίζεις ανάμεσα στα ψέματα που «περνάνε» και σε άλλα που απαγορεύονται.

Έχεις αναρωτηθεί γιατί βλέπεις σεξουαλικά όνειρα;

Το να γνωρίζεις ποια είναι τα «παραμυθάκια» που ίσως είναι οκ να λες και ποια εκείνα που δεν πρέπει ούτε να τα σκέφτεσαι, είναι ένα ταλέντο που χρειάζεσαι να αποκτήσεις άμεσα. Γενικά καλό είναι να μην μιλάμε καθόλου για τον ανδρισμό μας, αλλά αν τύχει και σε τρώει τόσο πολύ να πεις μια καλή κουβέντα για το «εργαλείο» τότε μάθε πως γίνεται.

Εμείς κάναμε μία λίστα με τα ψέματα που δεν πρέπει να λες για το όργανο σου στις γυναίκες:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved