pexels Σε αυτήν την ηλικία οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ

Συχνότητα, ποιότητα και οργασμοί. Το τρίπτυχο της επιτυχίας.

Γυναικεία σεξουαλικότητα, αυτή η άγνωστη. Εκεί που θεωρούμε ότι γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για τη σύνδεση σεξ και γυναίκας, έρχεται μία έρευνα για να μας καταρρίψει την κοσμοθεωρία. Μέχρι σήμερα θεωρούσαμε πως αν διανύεις την δεκαετία των 20’s, τότε είσαι τούρμπο αναφορικά με το σεξ. Αλλά κάναμε λάθος. Ένα τεράστιο λάθος. Διότι αν θέλεις να πετύχεις το τέλειο σεξ, τότε θα πρέπει να περιμένεις 10 χρονάκια ακόμα.

 

 

Σύμφωνα λοιπόν με μία νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εφαρμογή αντισύλληψης Natural Cycle, η ηλικία που οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ είναι στα 36 τους. Ο τελευταίος αριθμός της ρουλέτας είναι και ο τυχερός για τις γυναίκες καθώς στο κεφάλαιο σεξ αποδεικνύονται πιο ανθεκτικές στον χρόνο. Στην έρευνα πήραν μέρος 2.600 γυναίκες και ρωτήθηκαν σχετικά με τους οργασμούς που βιώνουν, το πόσο απολαμβάνουν το σεξ, το πόσο ποιοτικό είναι το σεξάκι που κάνουν και φυσικά το πόσο ελκυστικές αισθάνονται. Οι απαντήσεις χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ ανάλογα με την ηλικία: Από 18 έως 23 ετών, από 23 έως 35 και από 36 μέχρι να... τελικιάσει.

Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κάνεις σεξ για την προσωπικότητα σου;

Το γκρουπάκι 3 ήταν οι νικήτριες της έρευνας καθώς το τελικό συμπέρασμα ήταν πως οι μεγαλύτερες γυναίκες νιώθουν πολύ πιο σέξι (8 στις 10) και βιώνουν πιο συχνούς και δυνατούς οργασμούς (6 στις 10). Οι γυναίκες του δεύτερου γκρουπ ανέφεραν πως μόνο οι 4/10 αισθάνονται υπέροχα με την εμφάνισή τους, ενώ οι 23 ετών και κάτω τόνισαν πως οι 7/10 νιώθουν σέξι. Αναφορικά με τους οργασμούς οι νεότερες σε ηλικία τόνισαν πως μόνο οι 5/10 είναι ικανοποιημένες ενώ οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν καλύτερες επιδόσεις και στη συχνότητα του σεξ. Το 86% των γυναικών του τρίτου γκρουπ αναφέρει πως είχε τέλειο σεξ τις τελευταίες 4 εβδομάδες σε αντίθεση με το 76% του δεύτερου γκρουπ και το 56% του πρώτου.

 

 

Μία έρευνα που έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο χρόνος είναι σύμμαχός μας και ότι δεν χρειάζεται να μας παίρνει από κάτω όταν τα χρόνια περάσουν. Εξάλλου η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο. Και προσφέρει οργασμούς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved