Γιατί η διάρκεια σου στο κρεβάτι πλέον δεν έχει σημασία;

Δεν πρέπει να «κολλάς» τόσο στο χρόνο αλλά στον τρόπο.

Η αλήθεια πως ο χρόνος που διαρκείς στο σεξ καμιά φορά μπορεί να γίνει σοβαρός βραχνάς. Επίσης αν κολλάς τόσο πολύ με τον χρόνο τότε μπορεί να χάσεις την ουσία του σεξ που είναι τελικά η απόλαυση και όχι ο πρωταθλητισμός. Το σεξ δεν είναι άθλημα ακριβώς, είναι μία ανάγκη που πρέπει να ικανοποιήσουμε. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως η πράξη πρέπει να διαρκεί ένα λεπτό, όχι όμως και να κάνουμε το σεξ σαν αγώνα δρόμου. Γενικά τα ρεκόρ και τα νούμερα πάντα τα λάτρευε ο κόσμος και μπορεί να παίξουν τεράστιο ρόλο στη φήμη κάποιου στο σεξ, το θέμα όμως είναι να το απολαμβάνεις και όχι να το κάνεις μόνο για να είσαι πρώτος σε «νούμερα». Σίγουρα η κοπέλα σου θα το εκτιμήσει αν διαρκείς στο κρεβάτι αρκετή ώρα από την άλλη όμως πρέπει να βάλεις κι ένα όριο στη διάρκεια. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις κάθε φορά δύο ώρες να τελειώσεις.

Τι συμβαίνει στο σεξ και η κοπέλα σου βάζει τα κλάματα;

 
 

Πρώτο και βασικό που πρέπει να έχεις στο μυαλό είναι ότι η διάρκεια δεν σημαίνει απαραίτητα καλό σεξ. Μια ώρα βαρετού, κακού σεξ παραμένει κακό σεξ. Αντίθετα 3 λεπτά μπορεί να είναι αρκετά για να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου. Πέρα απ' τη διείσδυση, μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα στο κρεβάτι. Όπως να της ψιθυρίζεις διάφορα. Ρώτα την πώς της αρέσει να το κάνετε και θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνο θα γίνει καλύτερο το σεξ μεταξύ σας αλλά και η σχέση σας, ανεξάρτητα αν είστε fuck buddies ή παντρεμένοι με παιδιά. Το dirty talk βοηθά πολύ, είτε μπει στο παιχνίδι των προκαταρκτικών είτε στο κυρίως. Πάντα υπάρχουν εναλλακτικές για να την κάνεις να περάσει καλά, αρκεί να μην αφήσεις την ανασφάλεια να σε κυριεύσει. Ένα καλό στοματικό σεξ είναι ικανό να τη στείλει «έβδομο ουρανό» και να την κάνει να σε λατρέψει. Ξεκίνα τρυφερά κι απλά στη συνέχεια διάβασε τα σημάδια. Το βασικό είναι να της δείξεις ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο να την ευχαριστήσεις παρά η δική σου διάρκεια.

 

 
 

Γενικότερα πρέπει κανείς να επενδύσει περισσότερο στο πάθος και στο συναίσθημα παρά στην διάρκεια και στον πρωταθλητισμό. Η γυναίκα θα το εκτιμήσει αμέσως αυτό και θα το νιώσει, που σημαίνει πως το σεξ θα γίνει αυτομάτως πιο ουσιώδες και ποιοτικό. Το να κοπανιέσαι σαν μορταδέλα χωρίς λόγο για τρεις ώρες δεν αποδεικνύει πως είσαι και καλός εραστής, απλά δείχνει πως έχεις ανασφάλεια για το πόσο μπορείς να «κρατήσεις».