Θα έδινες δεύτερη ευκαιρία στην άπιστη γυναίκα σου;

Συγχωρείται η προδοσία ή ράγισε πλέον το γυαλί; Για πολλούς είναι εύκολη απάντηση, για άλλους πάλι όχι.

Απιστία, μια λέξη που «ζεματάει» και εμφανίζεται όλο και πυκνότερα στην καθημερινότητα των ζευγαριών. Το βλέπουμε στους φίλους μας, στους συγγενείς μας, ενδεχομένως και σε μας. Διαβάσαμε και τα βάσανα ψυχής του Ted Lasso της καρδιάς μας (Jason Sudeikis) και την πρώην γυναίκα του Olivia Wilde (φήμες αναφέρουν ότι τα είχε παράνομα με τον Harry Styles πριν επισημοποιηθεί η σχέση τους) και ειλικρινά μπήκαμε σε αυτό το περίεργο τριπάκι της «άπιστης» συζήτησης.

 

Τουλάχιστον στο νέο FIFA θα παίξουμε αρκετά με τον Lasso.

Αν ήσουν στη θέση του Lasso (του κερατά) ποια θα ήταν η αντίδρασή σου εάν το μάθαινες;

 

Πριν απαντήσεις ας το σκεφτούμε λίγο

Οι άντρες μας αρέσει να είμαστε σκληροί και απόλυτοι, καμιά φορά όμως γινόμαστε έρμαια των συναισθημάτων μην μπορώντας να εκφράσουμε το «προχωράω χωρίς εσένα». Στη ζωή δεν πρέπει ποτέ να λέμε «όχι» στις δεύτερες ευκαιρίες, ωστόσο και μόνο η σκέψη ότι το πλάσμα το οποίο αγκαλιάζεις, φιλάς ερωτικά και έχεις περάσει άπειρες παθιασμένες στιγμές επιλέγει να σε ανταλλάξει με κάποιον άλλον, μπορεί να την αλλάξει στα μάτια σου.

Από την άλλη βέβαια μπορεί τα συναισθήματά σου να είναι τόσο ισχυρά που η μετανιωμένη αντίδρασή της να σου προσφέρει έναν παραπάνω λόγο να το ξαναπροσπαθήσετε.

 

 

Εν τέλει δεν υπάρχει ασφαλές κριτήριο για το αν υπάρχει σωστή ή λάθος αντίδραση μπροστά στην απιστία, καθώς ο κάθε άνθρωπος το βλέπει διαφορετικά. Κάποιοι δεν αντέχουν το χωρισμό ακόμα και αν τους πόνεσε, άλλοι πάλι δεν αντέχουν την πράξη προδοσίας.

To θέμα είναι τι αντέχει η καρδιά του καθενός. Σχολίασε στο Facebook μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved