Και ο Καληνυχτάκιας άπιστος γίνεται άμα τον προσεγγίσει η σωστή-λάθος γυναίκα

Μπορεί να στην πέφτουν όμορφες και να μην σε νοιάζει, μόλις όμως εμφανιστεί το κάτι διαφορετικό δεν σε βλέπουμε να αντέχεις για πολύ.

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα αντρικό θέμα που ελάχιστοι παραδέχονται, πριν όμως κουβεντιάσουμε το οτιδήποτε ας συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα. Η (αντρική) εμφάνιση παίζει ρόλο στην πρώτη εντύπωση που θα κάνεις σε μια γυναίκα, πάνω από όλα όμως δεν είναι ούτε αυτή που θα την κερδίσει, ούτε η γοητεία, ούτε και το χρήμα, αλλά η αυτοπεποίθηση που έχεις. Και πότε έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση; Όταν είσαι σε μια σχέση φυσικά.

Και αυτός είναι ένας μεγάλος λόγος που όταν έχεις κοπέλα νιώθεις διαρκώς γυναικεία βέλη να προσγειώνονται στο στήθος σου, λες και είσαι ο Μπραντ Πιτ που τον θέλουν όλες.

Και ξέρεις καλά ότι μόνο τότε συμβαίνει αυτό.

Από τη μία είσαι πιστός και δεν θες να χαλάσεις τη σχέση σου, από την άλλη βέβαια σου αρέσει που νιώθεις ποθητός για αυτό και αφήνεις τον εαυτό σου να πάρει μέρος στο παιχνίδι των εντυπώσεων. Έχεις γίνει και με τη βούλα ένας Καληνυχτάκιας. Μια αντρική λατέρνα που όλες θέλουν, που με όλες «παίζει» κάτι αλλά ποτέ δεν θα τολμήσεις να αφήσεις κάποια του «πολιορκητικού κλοιού» να σε ρίξει.

 

 

Αισθάνεσαι ότι έχεις τον έλεγχο, πως είσαι κάτι το μοναδικό για αυτές (δεν είσαι να ξέρεις, απλώς έτσι σε κάνουν να νομίζεις) μέσα σου όμως δεν σου προκαλούν κάτι παραπάνω πέρα από παιχνιδιάρισμα της στιγμής. Στα μάτια σου φαντάζουν ως ένα φλερτάκι που σου δίνει αυτοπεποίθηση, ένας λόγος για να κουβεντιάσεις με τους κολλητούς σου και να το σχολιάσετε, πάνω από όλα όμως είσαι σίγουρος ότι δεν θα υποκύψεις.

 

Κάποια στιγμή όμως θα υποκύψεις

Τουλάχιστον θα μπεις σε σοβαρές σκέψεις να το κάνεις. Αυτό που δεν έχεις αντιληφθεί ακόμα είναι ότι όσο σίγουρος και αν είσαι για τον εαυτό σου, εσύ παραμένεις καληνυχτάκιας καθώς όλες όσες σε προσεγγίζουν ή «παιχνιδιαρίζεις» δεν είναι αυτό που λέμε «θα έκανες κάτι σοβαρό». Τουλάχιστον έτσι φαντάζουν στα μάτια σου. Όχι ότι εσύ είσαι το απόλυτα σοβαρό παράδειγμα για να μην γελιόμαστε, αλλά δεν καλύπτουν αυτό το κάτι παραπάνω που θα σε κάνει να παραστρατήσεις. Τα δύσκολα αρχίζουν όταν μια πραγματικά ελκυστική και κυρίως ποιοτική γυναίκα «τυφλωθεί» και μπει και αυτή στον κλοιό της πολιορκίας.

Να χαίρεσαι πάντως αν έχεις καλούς φίλους στην περίπτωσή σου.

Καληνυχτάκια μου δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, αλλά αυτό είναι ένα πλάσμα το οποίο δεν πρέπει να αφήσεις να μπει στο σύνολο των γυναικών που χαζοφλερτάρεις γιατί είσαι ένα βήμα πριν την απιστία και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Νομίζεις ότι θα αντισταθείς;

Είναι στη φύση του άντρα να γουστάρει το διαφορετικό, να μη βαριέται και να αναζητεί την «πρόκληση». Αν είσαι επαγγελματίας καληνυχτάκιας θα πρέπει να ξέρεις και με ποιες γυναίκες φλερτάρεις. Λυπάμαι που στο λέμε, αλλά αν μπλέξεις με γυναίκα-ποιότητα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα «θαμπωθείς» και εν τέλει θα καταστρέψεις αυτό που έχεις.

Άσε που όταν σε πάρει χαμπάρι τι τύπος είσαι θα σε στείλει. Συνέχισε να «καληνυχτίζεις» εκεί που σε παίρνει ή απλώς άρχισε να εκτιμάς καλύτερα τη σχέση σου.

Hannah and Jacob


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved