pexels Δεν χρειάζεται το σεξ για να εκτοξεύσεις το πάθος στη σχέση σου

3 πράγματα ώστε να το πετύχεις χωρίς να πέσετε στο κρεβάτι.

Ωραίος ο έρωτας και η αγάπη αλλά σε μία μακροχρόνια σχέση υπάρχει ο παράγοντας «βαρεμάρα». Είναι η στιγμή που έχεις μοιραστεί τα πάντα με τη σύντροφό σου, έχετε περάσεις όμορφες και άσχημες στιγμές, σας δένουν πράγματα αλλά το πάθος αρχίζει και σβήνει. Μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που το σεξ από μόνο του δεν είναι ικανό ώστε να αναθερμάνει το πάθος. Ωστόσο υπάρχουν πράγματα που μπορούν να δώσουν τη λύση. Όχι βραχυπρόθεσμη και επιφανειακή λύση αλλά μακροπρόθεσμη και ουσιαστική.

Σύμφωνα με την αρθρογράφο για θέματα σεξουαλικής ζωής και υγείας, Tracey Cox, τρεις είναι οι πυλώνες που θα σώσουν τη σχέση σου.

 

 

Φλερτάρετε

«Υπάρχουν πολλά πράγματα στην καθημερινότητα που σκοτώνουν τον έρωτα σε μία μακροχρόνια σχέση. Το φλερτ δεν είναι σίγουρα ένα από αυτά. Μπορεί να σου ακούγεται κάπως αστείο ή αμήχανο να ξεκινήσεις να τη φλερτάρεις, να της κάνεις κομπλιμέντα και να της μιλάς με ερωτικά υπονοούμενα, κι όμως δουλεύει. Της δείχνεις και εκείνη με τη σειρά της, ανταποδίδοντας το φλερτ, ότι με απλά λόγια, γουστάρετε ακόμα ο ένας τον άλλον όπως παλιά».

Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που δεν έχεις κοπέλα

Κάντε πράγματα παρέα

«Και δεν εννοώ να δοκιμάσετε το νέο ταϊλανδέζικο της πόλης, αλλά να κάνετε δραστηριότητες που κάνουν την καρδιά σας να χτυπά δυνατά, που αυξάνουν τα επίπεδα της αδρεναλίνης και της ντοπαμίνης στον εγκέφαλο και τον οργανισμό. Θα μπορούσε να είναι μία βόλτα με το ποδήλατο ή να κάνετε hiking ή να πάτε για κολύμπι ή να βγείτε για ποτό και να χορέψετε με την ψυχή σας».

 

 

Έξοδος με φίλους

«Η επιθυμία τρέφεται μέσα από την ανανέωση και το να βλέπεις τη σύντροφό σου παρέα με φίλους -δικούς σου, δικούς της και κοινούς γνωστούς- να συζητά, να διασκεδάζει, να αλληλεπιδρά, σε κάνει να τη δεις με νέα μάτια».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved