Μια γυναίκα περιμένει συγκεκριμένα πράγματα από εσένα στο κρεβάτι

Σε αρκετούς ίσως φανούν πολλά. Μην αγχώνεσαι όμως.

Mπορεί να σ' αρέσoυν όλα, παντού, με όλους τους τρόπους ή πολύ λογικά να έχεις τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σου. Όπως και εκείνη φυσικά.

Ως γνωστόν, οι γυναίκες είναι πιο περίπλοκα όντα από τους άνδρες και αυτό σημαίνει ότι σε κάποια πράγματα που για εμάς είναι εύκολα, εκείνες χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια- κυρίως συναισθηματική. Ένα από αυτά είναι το σεξ.

Πέρα από το πολύ υποκειμενικό του πράγματος, όμως, υπάρχουν κάποια από τα 12 είδη σεξ με τα οποία όλες ευχαριστούνται ανεξαιρέτως (αρκεί να υπάρχει εναλλαγή).

 

 
 

Εκείνο το απρογραμμάτιστο που κανείς δεν περίμενε να έρθει (και καλά). Συνοψίζεται στην κλισέ γυναικεία φράση «θέλω μία φορά να μ' αρπάξει στο άσχετο, εκεί που πλένω τα πιάτα».

Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κάνεις σεξ για την προσωπικότητα σου;

Το σεξ εκτός ατζέντας προϋποθέτει πάθος, το οποίο και φουντώνει ακόμα περισσότερο. Στο μυαλό μιας γυναίκας το να την προσεγγίσεις ερωτικά και αποφασιστικά κάπου που δεν υπάρχει κρεβάτι είναι εξαιρετικά αρεστό.

 

 
 

Κάπου εδώ να πούμε πως σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική Σεξουαλική Επιθεώρηση το σεξ σε δημόσιο χώρο (που δύσκολα το προγραμματίζεις) είναι από τις μέγιστες γυναικείες φαντασιώσεις.

Το γεγονός ότι οι γυναίκες είναι συναισθηματικές τις κάνει να ανεβάζουν τον πήχη σχετικά με το σύντροφό τους, αλλά και με την ερωτική πράξη.

Διάβασε παρακάτω τι περιμένει από εσένα μία γυναίκα στο κρεβάτι:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved