Αλήθειες και ψέματα που λένε οι άντρες για το «προσόν» τους

Όλα είναι ψέματα, αλλά κάποια από αυτά τα πιστεύουν οι γυναίκες.

Όσο σίγουρο είναι ότι ο ήλιος θα ανατείλει αύριο το πρωί, άλλο τόσο βέβαιο είναι ότι ένας άντρας θα συνεχίσει να λέει τα ίδια ψέματα για το μόριό του, είτε αυτά αφορούν στο μέγεθος είτε στις επιδόσεις του.

Βλέπεις, δεν είσαι ο μόνος που ανησυχεί για την προστασία της τιμής και της ακεραιότητας του ανδρισμού σου. Όλοι οι άντρες από το ίδιο καλούπι βγήκαμε.

Πώς πρέπει να ντύνεται ένας άντρας στα είκοσι του;

Είναι πολύ πιθανό να φταίει το στρες, επειδή όμως αυτό «σκοτώνει» τις στύσεις των αντρών εδώ και εκατομμύρια χρόνια, αλλά είναι εξίσου πιθανό απλά να μην έχεις όρεξη για σεξ. Απλά τα πράγματα.

 

 

Από το να μένεις προσκολλημένος σε ένα παραμύθι που κανείς δεν πιστεύει (ούτε καν εσύ ο ίδιος), μάθε ποια ψέματα οφείλεις να υπερασπίζεσαι μέχρι τέλους και ποια να αποτάξεις -επειδή, η ώρα της κρίσης κάποια στιγμή θα φτάσει και δεν θα ξέρεις πώς να αντιδράσεις.

Όλοι μας έχουμε πετάξει ένα αθώο ψεματάκι πάνω στο σεξ. Προσποιήσεις και προσποιησάρες δίνουν και παίρνουν – και στα δύο φύλα. Υπάρχουν όμως μερικά ψέματα που οι άντρες θα πούνε πιο συχνά, αν όχι αποκλειστικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved