Αν βιώνεις low sex drive να ξέρεις πως είναι φυσιολογικό

Δεν χρειάζεται πανικός, μόνο ξεκούραση.

Αν τώρα τελευταία δεν σου πηγαίνει καλά το θέμα με το κρεβάτι τότε μάλλον θα πρέπει να έχεις φρικάρει λίγο. Εμείς όμως πρέπει να σου πούμε πως πρέπει να μην πανικοβάλλεσαι. Υπάρχει λόγος που συμβαίνει αυτό.

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πρόκειται για μια ασυμφωνία μεταξύ του ζευγαριού, αναφορικά με την συχνότητα που κάθε άτομο έχει την επιθυμία να κάνει σεξ. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον δημιουργείται έντονο δυσφορικό συναίσθημα προτείνεται η ψυχοθεραπεία ζεύγους.

Γιατί το πρόστυχο σεξ σε κάνει πολύ πιο έξυπνο

 
 

Μην σκας όμως. Είναι κάτι που γενικά συμβαίνει σε εμάς τους άνδρες.

Συνήθως, η εν λόγω διαταραχή γίνεται αντιληπτή στα πλαίσια μιας σχέσης, είτε στην περίπτωση επιθυμίας εμπλοκής σε μια σχέση, που όμως απουσιάζει η επιθυμία για σεξουαλική επαφή. Στην περίπτωση που αφορά ένα ζευγάρι, παρατηρείται απομάκρυνση, έντονο άγχος, ματαίωση και απόρριψη.

 

Η γυναίκα αντιλαμβάνεται τον σύντροφό της ως ψυχρό, να την αποφεύγει επανειλημμένως με την ίδια να πιστεύει πως πλέον δεν είναι επιθυμητή.

Μπαίνει στην διαδικασία, να σκέφτεται την ύπαρξη τρίτου προσώπου και ως εκ τούτου δημιουργείται ένα κλίμα δυσπιστίας. Θυμώνει, νιώθει ανίκανη να διεγείρει τον σύντροφο της, αισθάνεται πως δεν εκπληρώνει το στερεότυπο της γυναίκας του Δυτικού κόσμου, που την θέλει να παρασύρει και να εκπέμπει ερωτισμό στον άντρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved