Γιατί έχεις τόσες τύψεις μετά από ένα one night stand;

Μπορεί να κατάφερες αυτό που ήθελες αλλά κάτι δεν πάει καλά.

Όταν ένας άντρας βγαίνει για πρώτη φορά από μια σχέση, το τελευταίο πράγμα στον κόσμο που θέλει είναι να μπει αμέσως σε μια άλλη. Φυσικά, οι περισσότεροι θα είναι ανοιχτοί σε κάτι περιστασιακό. Αλλά μετά τη λήξη μιας σοβαρής σχέσης, συνήθως οι άντρες χρειάζονται περισσότερο χρόνο από τις γυναίκες για να είναι έτοιμοι ξανά για αυτό το επίπεδο σοβαρότητας.

 

 
 

One night stand. Είναι σχεδόν αδύνατο να μην σου έχει τύχει, έστω και μία φορά στη ζωή σου. Και, αφού θεωρούμε ως δεδομένο ότι το έχεις κάνει, περνάμε στην διαπίστωση που λέει ότι μαζί με την απόλαυση και τη χαρά που φέρνει το περιστασιακό σεξ, συνοδεύεται και από μια σειρά ανεπιθύμητων καταστάσεων, που ξεπροβάλλουν μαζί με το πρώτο φως του ήλιου, το επόμενο πρωί.

Πώς αντιμετωπίζει ένας άντρας τις δουλειές του σπιτιού

Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο να βρούμε το άλλο μας μισό. Και άντρες συνήθως δεν είναι σίγουροι εάν έχουν βρει την ιδανική σύντροφο, για αυτό και στην αρχή της γνωριμίας μπορεί να θέλουν να είναι πιο χαλαροί.

 

 
 

Και έρχεται τώρα η μελέτη του περιοδικού Journal of Sex Research για να δείξει πόσο επηρεαζόμαστε από τους φίλους μας σε ζητήματα που αφορούν το σεξ και ειδικά το περιστασιακό.

Σε αυτήν συμμετείχαν φοιτητές τριών μεγάλων αμερικανικών πανεπιστημίων, στο πλαίσιο μιας μεγαλύτερης έρευνας γύρω από την κατάχρηση αλκοόλ. Οι φοιτητές δήλωσαν ότι είχαν έρθει σε ερωτική επαφή ή έστω είχαν φιληθεί τον τελευταίο χρόνο με άτομα που δεν ήταν "in a relationship" και αυτό συνέβη μετά ένα γερό μεθύσι (για την ιστορία τα ποτά ήταν 5 ή/και παραπάνω για τα αγόρια, 4 ή/και παραπάνω για τα κορίτσια).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved