Νέο dating app βάζει τέλος στο Tinder και μας βρίσκει τη γυναίκα των ονείρων μας

Και αυτό γιατί μας ματσάρει ανάλογα με τα γούστα μας στα memes.

Hinge, Bumble, Tinder και έχεις χάσει το μέτρημα με όλα αυτά τα dating apps που υπόσχονται ότι θα σου βρουν εύκολα και γρήγορα από casual sex μέχρι τη μητέρα των παιδιών σου; Λογικό γιατί παρά τις όποιες βελτιώσεις έχουν στον αλγόριθμο, πάντα θα αναγκάζεσαι να περνάς την περισσότερη ώρα ανακαλύπτοντας πιθανά red flags, ψέματα στο bio και μισές αλήθειες στις προθέσεις. 

Ήταν θέμα χρόνου να βγουν τα πρώτα θεματικά dating apps, από εκείνο που βγήκε πρώτα για τους καραφλούς χρήστες, μέχρι εκείνα που προορίζονται μόνο για χωρισμένους μεσήλικες. To Schmooze είναι το τελευταίο κεφάλαιο στα θεματικά dating apps, με μια σαφή στόχευση στο νεανικό και πολύ νεανικό κοινό. 

 

 

Το ματσάρισμα δεν επιτυγχάνεται με βάση το πόσο μας αρέσει το bio και η φωτό προφίλ που έχουμε μπροστά μας για να διαλέξουμε αν θα κάνουμε swipe left ή right, δεν υπάρχει καν κάποιο απέναντι προφίλα για να το αξιολογήσουμε. Στη θέση του υπάρχει μια βάση με 5.000 memes, μια βάση η οποία ανανεώνεται συνεχώς και το swipe θα γίνεται ανάλογα με το αν βρίσκεις ή όχι αστείο το content, ή και το context του. Έτσι ο αλγόριθμος λαμβάνει την αξιολόγηση των memes που έκανες και σου προτείνει μια σύντροφο που έχει τα ίδια γούστα με σένα σε ό,τι αφορά το ιντερνετικό χιούμορ. 

 

 

Οι developers του Schmooze φιλοδοξούν να το κάνουν το dating app της Gen Z και να γίνει γι’αυτή ό,τι είναι το Tinder και το Bumble για τους millennials. Το κατά πόσο θα το πετύχει, μένει να φανεί. Ωστόσο το φορμάτ του εγγυάται δύο πράγματα, είναι απείρως πιο ευχάριστο να σκρολάρεις ανάμεσα σε διασκεδαστικά memes αντί για κριντζαριστά bio με ρετουσαρισμένες φωτό, με το δεύτερο να είναι και πιο σημαντικό. 

Το ότι έχει κοινό γούστο στα memes, άρα στο χιούμορ, δεν εγγυάται το καλό σεξ. Όμως ένα καλό πρώτο ραντεβού με καλή διάθεση και γέλια είναι σχεδόν σίγουρο, θα μπεις;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved