Καλή η εναλλαγή στάσεων, αλλά το ιεραποστολικό δίνει τους καλούς οργασμούς

Αν το συντηρητικό σεξ είναι αυτό που δίνει τη μεγαλύτερη απόλαυση, τότε γιατί να προσπαθείς να πάρεις χρυσό μετάλλιο στη γυμναστική;

Μεγαλώσαμε με χιλιάδες άρθρα από sex editors που έκαναν για χρόνια προπαγάνδα κατά του ιεραποστολικού. Ίσως γιατί το όνομά του θυμίζει την ιστορία του και τους συντηρητικούς ιεραπόστολους που πήγαν στην Αφρική για να μάθουν στους ιθαγενείς να μην κάνουν σεξ με ζωώδη τρόπο. Ίσως και να φταίει ότι παθαίναμε FOMO με όλες αυτές τις νέες στάσεις που υπόσχονταν ότι αν βάλουμε το ένα πόδι πίσω από την πλάτη θα νιώσουμε τον οργασμό της ζωής μας. Δυστυχώς για όλους αυτούς, και κυρίως για εμάς που κοντέψαμε να πάθουμε ουκ ολίγες φορές κάποιου είδους εξάρθρωση, εκείνοι οι ιεραπόστολοι ήξεραν τι έλεγαν.

 

 

Μια γυναικολογική κλινική στη Νέα Υόρκη, η New H. Medical, διεξήγαγε μια έρευνα η οποία δημοσιεύθηκε στην Daily Mail και το αντικείμενο την έρευνας ήταν η σύγκριση των πιο δημοφιλών στάσεων ως προς τον ερεθισμό της κλειτορίδας και κατά συνέπεια ως προς την ευκολία επίτευξης οργασμού. Στο συγκριτικό τεστ συμμετείχε το ιεραποστολικό, το doggy style, η στάση του λωτού (πρόσωπο με πρόσωπο και καθιστοί, το cowgirl και το βελτιωμένο ιεραποστολικό με ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση της γυναίκας. 

Σύμφωνα με τις ιατρικές μετρήσεις, οι στάσεις που παρέχουν οπτική επαφή πρόσωπο με πρόσωπο είναι αυτές που ευνοούν τη ροή του αίματος στην κλειτορίδα, δηλαδή το doggy style είναι μάλλον η πιο ξενέρωτη στάση, σε ό,τι αφορά τον ερεθισμό της κλειτορίδας τουλάχιστον. Πρωταθλήτρια στάση είναι φυσικά το βελτιωμένο ιεραποστολικό, με το μαξιλάρι από κάτω που κάνει την κλειτορίδα πιο εκτεθειμένη στην τριβή, ενώ η μεγάλη σωματική επαφή που επιτρέπει το ιεραποστολικό, πολλαπλασιάζει τον ερεθισμό. 

 

 

Τώρα για όσους επιμένουν στη φάση του doggy γιατί στο δικό τους μυαλό, και μόνο εκεί, είναι η πιο απολαυστική στάση, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η στάση κατά την οποία ο κλειτορίδα μένει χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα και ίσως να χρειάζεται η επικουρική δράση ενός δονητή ή να βάλεις ένα χεράκι από κάτω για να δουλέψει σωστά το concept. Σε κάθε περίπτωση αυτό που προκύπτει από την έρευνα είναι ότι τελικά μόνο βαρετό δεν είναι το ιεραποστολικό. Μάλιστα ενώ τα απλά μαξιλάρια ύπνου κάνουν καλή δουλειά με την έκθεση κι εξύψωση της κλειτορίδας, υπάρχουν και ειδικά μαξιλάρια για αυτή τη δουλειά που όχι απλά βοηθούν στον ερεθισμό της κλειτορίδας, αλλά την κάνουν πιο ευάλωτη από ποτέ στην απόλαυση, μήπως να το δοκίμαζες για χάρη της;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved