Η μόνη προπόνηση που θα σε κάνει πρωταθλητή στο κρεβάτι

Είναι συγκεκριμένα τα βήματα και οι ασκήσεις που πρέπει να κάνεις.

Η στυτική δυσλειτουργία και η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι δυο νευροβιολογικές σεξουαλικές διαταραχές που μπορούν να επηρεάσουν όλους τους άντρες σε κάποια στιγμή στη ζωή τους.

 

 
 

Τα στοιχεία που δημοσίευσε το επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine σχετικά με την στυτική δυσλειτουργία μιλούν για ένα ποσοστό 30-50%, με το μεγαλύτερο από αυτό να αφορά σε άντρες πάνω από τα 40. Πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και αν είσαι νεότερος, δεν σημαίνει ότι αποφεύγεις τον κίνδυνο. Όσον αφορά στην πρόωρη εκσπερμάτωση, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι για πολλούς νέους άντρες: πάνω από 30%.

Η έρευνα που αποκάλυψε τις μεγαλύτερες σεξουαλικές μας φοβίες

Για να προλάβεις κάτι τέτοιο, ο Dr Patrick Owen, αναδεικνύει δύο ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στο σπίτι ανά πάσα στιγμή ώστε να βελτιώσεις τη δύναμη των στύσεων σου όσο μεγαλώνεις και να σε αποτρέψει από μια πρόωρη εκσπερμάτωση όσο είσαι ακόμη νέος.

 

 
 

Είναι περιττό να πούμε για ακόμη μια φορά, ότι το να διατηρείσαι σωματικά γυμνασμένος σε κάνει πιο ελκυστικό στο γυναικείο φύλο, αλλά και καλύτερο εραστή.

Ακολουθώντας μια σειρά ασκήσεων που είναι ειδικά σχεδιασμένες έτσι ώστε να απελευθερώνουν περισσότερες σεξουαλικές ορμόνες και, παράλληλα, να δυναμώνουν εκείνους ακριβώς τους μυς που εμπλέκονται σε μια σεξουαλική επαφή, θα βγάζεις μάτια στο κρεβάτι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved