Είσαι σίγουρος πως μπορείς να κάνεις ελεύθερη σχέση;

Μπορεί να ακούγεται ωραίο αλλά πίστεψε με είναι κάτι αρκετά ψυχοφθόρο.

Τις περισσότερες φορές η ελεύθερη σχέση ταυτίζεται με το σεξ σε συχνότητα, αλλά και την δυνατότητα να υπάρχουν άλλα πρόσωπα χωρίς ζήλιες και καυγάδες.

Πριν, λοιπόν, προχωρήσεις και δεθείς με το πρόσωπο αυτό, διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Προς αποφυγή πιθανών απογοητεύσεων.

 

 
 

Ο κύριος δεσμός σας στην ελεύθερη σχέση καλώς ή κακώς είναι μόνο το σεξ. Ούτε αγκαλίτσες, ούτε πρωινό μαζί, ούτε μηνύματα και τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Έρευνα: Γιατί μας τραβάνε σεξουαλικά τα άτομα που απεχθανόμαστε;

Πρόκειται για μία σύμβαση που λέει «περνάμε καλά, χωρίς πολλά πολλά». Πρόκειται για ένα μοντέλο που κρατάς το σεξ με κάποιον ή κάποια, χωρίς όμως την αποκλειστικότητα και τη δυνατότητα να υπάρχουν παραπάνω απαιτήσεις.

Οπότε οφείλετε κι οι δυο να πείτε τι θέλετε, πόσο συχνά θα βρίσκεστε για σεξ, αν θα υπάρχει αποκλειστικότητα. Και όσο δύσκολη κι αν σου φαίνεται αυτή η συζήτηση καλό είναι να τεθούν αμέσως αυτά τα όρια, για να υπάρχει μετά εμπιστοσύνη μεταξύ σας.

 

 
 

Τις περισσότερες φορές είναι μία τοξικότητα για το ένα άτομο, καθώς αποτελεί σιωπηλή αποδοχή και πάντα υπάρχουν ζητήματα ζήλιας.

Αν δεν το έχεις βιώσει προσωπικά, σίγουρα θα το έχεις ακούσει από κάποιο φίλο ή γνωστό που ζει μια τέτοια κατάσταση, οπότε ξέρεις τι θα πει να περνάς καλά με κάποιον στο κρεβάτι και μετά να χωρίζουν οι δρόμοι σας.

Η σύναψη ελεύθερης σχέσης δεν είναι εύκολη υπόθεση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved