Netflix 4 φορές που τα προκαταρκτικά στο σεξ είναι αχρείαστα

Κι όμως υπάρχουν αυτές οι στιγμές που θα τις εκτιμήσει και η γυναίκα.

Τα προκαταρκτικά είναι σημαντικά στο σεξ. Πιο σημαντικά από όσο πιστεύουμε. Οι γυναίκες τα έχουν ψηλά αναφορικά με τις προτιμήσεις τους στην ερωτική πράξη και δεν είναι απλώς η γαρνιτούρα. Είναι η βάση στο σεξ και δεν πρέπει να τα αγνοούμε.

Ωστόσο υπάρχουν και εκείνες οι στιγμές που τα προκαταρκτικά είναι αχρείαστα. Είτε γιατί ο χρόνος πιέζει, είτε γιατί ο χώρος δεν βολεύει. Ποιες είναι αυτές οι στιγμές; Παρακάτω θα μάθεις εκείνες τις τέσσερις φορές που έχεις κάθε λόγο να τα αγνοήσεις.

Τουαλέτα σε μπαρ

Ναι γνωρίζεστε σε μπαρ και δεν έχετε υπομονή να περιμένετε μέχρι το σπίτι. Πάτε στην τουαλέτα του μαγαζιού και δίνετε πόνο. Εκεί δεν μπορείς να περιμένεις. Ο χρόνος πιέζει καθώς πρέπει να τελειώνετε γρήγορα γιατί περιμένει κι άλλος κόσμος απ΄ έξω.

Όταν έχετε να βρεθείτε καιρό

Σχέση από απόσταση δεν υπάρχει. Αλλά μία επανασύνδεση μετά από καιρό, είναι η ιδανική αφορμή για να κάνετε skip στα προκαταρκτικά. Η απόσταση ανεβάζει τη λίμπιντο και το καλωσόριμα πρέπει να είναι έντονο και γρήγορο.

Μεθυσμένοι και οι δυο

Βγήκατε, τα ήπιατε, τα συμφωνήσατε, προχωρήσατε. Το αλκοόλ βοηθάει το σεξ αλλά καταστρέφει τα προκαταρκτικά. Πολυτέλειες για να το πάτε αργά δεν υπάρχουν και η ερωτική πράξη οφείλει να ολοκληρωθεί γρήγορα, άμεσα και λίγο μεθυσμένα.

Στο γαμήλιο γλέντι

Στους γάμους γίνονται τα καλύτερα κονέ. Υπάρχει μία ανεβασμένη διάθεση και αφού έχουν πέσει οι πρώτες ματιές, έχουμε γνωριστεί και έχουμε χορέψει, έρχεται για κάποιους η στιγμή να το συνεχίσουν. Όχι για το επόμενο ποτό αλλά καταλαβαίνεις που το πάμε. Είναι η καλύτερη ευκαιρία ώστε να γίνει κάτι γρήγορο χωρίς δεσμεύσεις και δύσκολα γυναίκα θα αντισταθεί στον πειρασμό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved