Όλο το μυστικό είναι στα προκαταρκτικά

Δείξε υπομονή και πάθος στη λεπτομέρεια και καμία γυναίκα δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί.

 

Το σεξ είναι κάτι που όλοι μας λίγο πολύ έχουμε κάποια εμπειρία από την άλλη όμως κανείς δεν είναι αυτό που λέμε σούπερ καλός στην υπομονή, όλοι μας έχουμε παρασυρθεί όσο αφορά την ταχύτητα και καμιά φορά αυτό δεν αρέσει στις γυναίκες.

Instagram Stories: Τα πολλά νεύρα για το τεχνικό πρόβλημα καμουφλάρουν την εξάρτησή μας

Οι γυναίκες θέλουν να είσαι πιο αργός και να δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια. Αυτό τις ικανοποιεί και τις κάνει να τρελαίνονται στο κρεβάτι.

20'2'' είναι ο μέσος χρόνος που θέλει μια γυναίκα να αφιερώνει μαζί με το σύντροφό της στα προκαταρκτικά. Καθότι πιο βραδυφλεγής απ’ ό,τι εσύ, το θηλυκό χρειάζεται μια ιδιαίτερη περιποίηση a priori, η οποία εξασφαλίζει καλύτερα αποτελέσματα στην αμέσως επόμενη φάση.

 

 
 

Με απλά λόγια πρέπει να είναι κανείς σούπερ αργός με την πριν το σεξ περιποίηση του απέναντι στην σύντροφο του. Τέλος οι βιασύνες, τέλος το γρήγορο σεξ. Πρέπει να το θυμάσαι αυτό.

 

 
 

Επειδή, όμως, τα προκαταρκτικά δεν γνωρίζουν όρια - σε αντίθεση με τις αντοχές και την υπομονή σου, βιαστικέ άνθρωπε - καλό είναι να γνωρίζεις ότι υπάρχει κι ένα συνοπτικό «πακέτο μέτρων» που θα αρκέσει για να της πυροδοτήσει την ερωτική διάθεση πριν καν πέσει στο κρεβάτι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved