«Όχι ρε φίλε δε σε γουστάρω, είμαι απλώς ευγενική μαζί σου»

6 περιπτώσεις που δε σου την πέφτει (παρόλο που θα ήθελες).

Λέμε συνήθως ότι τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις να κάνεις με σχεδόν άγνωστους ανθρώπους και δη του άλλου φύλου, καλό θα ήταν να γίνονται οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Διότι κακά τα ψέματα, οι παρεξηγήσεις είναι προ των πυλών και άντε μετά να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα!

Έπειτα λοιπόν από χρόνια παρατήρησης, καλά όχι και τόσα πολλά δεν είμαι και καμιά βάβω, αντιλήφθηκα ότι εσείς οι άντρες έχετε ένα θέμα με την αυτοπεποίθηση: Την έχετε...μεγάλη! Όχι ότι είναι προτιμότερο να είστε κομπλεξικοί και γκρινιάρηδες-αυτό είναι από τα μεγαλύτερα γυναικεία ελαττώματα δυστυχώς-αλλά κάποιες φορές όντως περνάς στη ζώνη του λυκόφωτος: Φαντάζεσαι και βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν!!!

Όχι μην τρομάζεις, δεν εννοώ νεκρούς και εξωγήινους, αλλά για παράδειγμα...ερωτικό ενδιαφέρον το οποίο είναι απλά ανύπαρκτο. Με λίγα λόγια, ήρθε η ώρα να μάθεις να ξεχωρίζεις το πέσιμο από την απλή ευγένεια!

Το χαμόγελο

Είσαι στη δουλειά για παράδειγμα, και πηγαίνεις στο κυλικείο. Στο διάδρομο βλέπεις εκείνη που ευθύνεται για την αφηρημάδα και την καθυστέρηση των προθεσμιών σου. Με λίγα λόγια το ενδοεταιρικό αντικείμενο του πόθου σου. Και η άτιμη...σου χαμογελάει και χαμηλώνει το βλέμμα. Εσύ φυσικά σιγουρεύεις ότι σε ποθεί, και αρχίζεις να ψάχνεις μαγαζιά για να τη βγάλεις ραντεβού. Κοίτα, επειδή το έχω κάνει άπειρες φορές, οφείλω να σου πω ότι αυτό δεν είναι ένδειξη ερωτικής επιθυμίας. Σόρυ.

riri

Το eye contact

Καταραμένες ματιές έχετε χαλάσει κόσμο και ντουνιά. Εντάξει συνατήθηκαν τα βλέμματά σας, τι να κάνουμε τώρα; Θέλεις να μου πεις ότι eye contact έχεις μόνο με άτομα που γουστάρεις; Τότε μάλλον έχεις τεράστιο θέμα.

johnnn

Και πάμε στα social media

Σου πατάει like σε ό,τι κι αν ανεβάσεις. Καλά, και δεν έχεις κάνει ακόμα την επίθεσή σου; Αντράκο σύνελθε γιατί κάπου το χάνεις. Στις μέρες μας το like μπορεί να γίνει είτε λόγω δημοσίων σχέσεων, είτε γιατί δίνεις κι εσύ τον οβολό σου αρκετά συχνά, είτε για να ζηλέψει κάποιος, είτε λόγω... συμπάθειας! Ναι, γίνονται κι αυτά.

gigiii

Η σωματική επαφή

«Ρε σου λέω,κάθε φορά που έρχεται να μου μιλήσει μου χαιδεύει το μπράτσο», λες εσύ και φυσικά ο κολλητός σου συμφωνεί. Πρέπει όμως να σου πω κάτι: Υπάρχουν πολλές γυναίκες που όντως όταν συμπαθούν έναν άνθρωπο και νιώθουν άνετα μαζί του, τον αγγίζουν. Ξέρω είναι κάπως περίεργο, αλλά ακόμα πιο περίεργο είναι να θέλεις όποιον ακουμπάς. Τόσο λυσσασμένη πια;

marlonnnn

Μα είσαι κι εσύ χωρατατζής

Δεν τολμάς να πεις αστείο,έρχεται ένα βήμα πριν την αναρρόφηση και κατά συνέπεια το θάνατο. Δύο είναι τα τινά: Ή λες ωραία χωρατά, ή είσαι...πλακατζής. Με λίγα λόγια, αν όντως ο κόσμος γελάει με τα αστεία σου, δε βρίσκω το λόγο να μην το κάνει και εκείνη. Τώρα αν πετάς την μία κρυάδα μετά την άλλη, και εκείνη κακαρίζει, τότε ή σε γουστάρει, ή είναι εντελώς χαζή. Μπορεί και τα δύο.

Οι ευχές

Με το που το ρολόι σημάνει 12 και ξημερώσουν τα γενέθλιά σου, τσουπ μήνυμα για Χρόνια Πολλά. Δηλαδή τέτοια ανταπόκριση ούτε η μάνα σου που σε γέννησε κιόλας. Και όντως, υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να σε θέλει. Αλλά κατά 99% είναι απλώς ψυχαναγκαστική και εύχεται σε όλους τους facebook friends της. Άσε που παίζει και το ενδεχόμενο να της είπαν ότι αν δε στείλει ευχετήριο μήνυμα στις 12 ακριβώς, μία νεράιδα θα πεθάνει και εκείνη δε θα παντρευτεί ποτέ. Και εντάξει, δεν παίζεις με τέτοια θέματα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved