Μόνο έτσι θα σας έρθει πάλι η όρεξη για πρωινό σεξ

Το πρωί είναι ίσως η καλύτερη ώρα της ημέρας για να βρεθείτε ερωτικά με τη σύντροφο σας.

Το σεξ είναι μια ανάγκη που έχει συνδυαστεί με το σκοτάδι για πολλούς λόγους τους οποίους δεν θα αναλύσω εδώ. Όμως όταν ψάχνεις συνεχώς για κάτι καινούργιο στον τομέα αυτό, οφείλεις να αλλάζεις και τις χρονικές ζώνες. Το πρωί είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα σεξ διαφορετικό. Αν το σεξ με τον φίλο σου έχει γίνει ρουτίνα, τότε το πρωί είναι η στιγμή που θα βρείτε ξανά την σπίθα. Για πολλούς λόγους.

 

 
 

Μετά από μια κουραστική ημέρα, το μόνο που θέλεις είναι να πέσεις στο κρεβάτι και να κοιμηθείς. Αλλά το πρωί ξυπνάς ορεξάτος και ξεκούραστος και το σεξ μοιάζει να είναι καλή ιδέα.

Εάν σου αρέσει το πρωινό σεξ, δεν είσαι μόνος, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι οι περισσότεροι άντρες το προτιμούν μεταξύ 6-9 το πρωί.

Μήπως το πολύ σεξ δεν φέρνει τελικά την ευτυχία;

Μπορεί βέβαια η σύντροφος σου να μην έχει την ίδια άποψη. Ιδιαίτερα όταν το πρωί πρέπει και οι δύο να ετοιμαστείτε για δουλειά ή άλλες υποχρεώσεις.

Αν σε απασχολεί η πιθανότητα του σεξ, ανεξαρτήτως ώρας της ημέρας, στο παρακάτω βίντεο θα μάθεις πολλά και χρήσιμα.

 

 
 

Σε μια πρόσφατη έρευνα που διαβάσαμε οι άντρες σε ποσοστό 53% είπαν ότι το πρωινό σεξ τους έκανε να έχουν περισσότερη διάθεση για δουλειά και να γίνουν περισσότερο παραγωγικοί.

Αν συνηθίζεις το πρωινό, τότε ξέρεις σίγουρα το συναίσθημα, αλλιώς είναι μια καλή ευκαιρία να το δοκιμάσεις, για να πειστείς.

Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι, με μία επιπλέον ώρα ύπνου, οι γυναίκες παρουσίασαν σημαντική αύξηση σεξουαλικής επιθυμίας την επομένη το πρωί. Η έλλειψη ύπνου επιφέρει και έλλειψη διάθεσης για σεξ επισημαίνουν οι ερευνητές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved