Netflix Συμβουλές για να φλερτάρεις με επιτυχία στα social media

Κανείς δε θέλει να μπει στην friendzone, ούτε να φάει άκυρο.

Οι εποχές που το φλερτ μέσω των social media ήταν... επικυρηγμένο, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Όλοι το έχουμε κάνει και όλοι έχουμε απολαύσει την ευκολία του να φλερτάρεις πίσω από μία οθόνη. Ναι οκ, το φλερτ από κοντά είναι καλύτερο αλλά η ευκολία και η ταχύτητα που σου προσφέρει η τεχνολογία τα έχει φέρει όλα τούμπα. Ωστόσο, το γεγονός πως φλερτάρεις από απόσταση, δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν και συγκεκριμένες συμβουλές που οφείλεις να ακολουθήσεις. Μυστικά της επιτυχίας που θα σε φέρουν πιο κοντά στο να ρίξεις την κοπέλα που σου έχει κάνει το κλικ. Συμβουλές όπως οι παρακάτω:

 

Δείξε το ενδιαφέρον σου από την αρχή

Από την αρχή που θα μιλήσετε, πρέπει να της δείξεις το αληθινό ενδιαφέρον σου. Να της μιλήσεις για σένα αλλά να δείξεις ενδιαφέρον και για εκείνη. Για τα δικά της ενδιαφέροντα. Για όλα εκείνα που την ευχαριστούν και εκείνα που τη δυσαρεστούν. Σειρές, ταινίες, μουσική, αθλήματα, τα πάντα όλα. Μία γκάμα από ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να τη μάθεις και να σου ανοιχτεί. Καλό είναι να αποφύγεις τις πολύ προσωπικές ερωτήσεις στην αρχή.

 

 

Μην γίνεις βαρετός

Το διαδικτυακό φλερτ κρύβει παγίδες. Πολλές είναι οι στιγμές που το άλλο άτομο είναι κουρασμένο ή δεν έχετε τον ίδιο χρόνο για να συζητήσετε. Προτού η κουβέντα κάνει κοιλιά οφείλεις να ξαναζωντανεψεις τη συζήτηση πριν γίνει προβλέψιμη και να θυμηθείς για ποιον λόγο ξεκίνησες να την φλερτάρεις.

Αν το φλερτ που κάνεις δεν πιάνει ποτέ, μάλλον παραλείπεις κάποια βασικά δεδομένα

Όχι σεντόνια

Τα σεντόνια στα μηνύματα είναι απαγορευτικά. Τουλάχιστον για την αρχή. Για οτιδήποτε σε ρωτάει ή θέλεις να γράψεις, οφείλεις να ξεκινήσεις με μικρά μηνύματα και σταδιακά να εξηγείς τις λεπτομέρειες. Επίσης καλό είναι ν’ απαντάς σε κάθε ερώτημα που σου θέτει, ξεχωριστά και με διαφορετικό περιεχόμενο, ώστε να μην την κουράζεις όταν ανοίξει το inbox της.

 

 

Μην ξεχνάς πως θέλεις να βρεθείτε

Καλό το διαδικτυακό φλερτ αλλά ο λόγος που της έστειλες είναι για να βρεθείτε. Το διαδικτυακό φλερτ είναι το πρόγευμα πριν το κυρίως γεύμα. Το κυρίως γεύμα είναι η συνάντηση από κοντά και σύντομα πρέπει να συμβεί. Ιδανικός χρόνος είναι 1-2 εβδομάδες από τότε που ξεκινήσατε να μιλάτε διότι έπειτα αρχίζει και κάνει κοιλιά το φλερτ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved