pexels Πώς θα καταλάβεις ότι είσαι κακός στο κρεβάτι;

Τα σημάδια που φωνάζουν ότι κάτι δεν κάνεις σωστά και πώς θα πρέπει να διορθωθείς αμέσως.

Κακά τα ψέματα. Όλοι θέλουμε να είμαστε καλοί στο κρεβάτι και δε μας αρέσει να μην τα πηγαίνουμε καλά όταν έρχεται η στιγμή να μπούμε στη μάχη. Το να ικανοποιήσουμε μια γυναίκα, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, μας κάνει χαρούμενος και υπερήφανους για τις σεξουαλικές μας επιδόσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που οφείλουμε να μαθαίνουμε τι κάνουμε σωστά και τι όχι όταν πέφτουμε στο κρεβάτι. Παρακάτω θα μάθεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις και να τα αλλάξεις την επόμενη φορά που θα έρθει η ώρα για το τίμιο σεξάκι.

Αγνοείς τα προκαταρκτικά

Το σεξ είναι κυρίως εγκεφαλικό. Χρειάζεται προθέρμανση και πριν μπεις στον αγώνα και εκτός από το σώμα, πρέπει να παίξεις και με το μυαλό της. Τα προκαταρκτικά είναι σημαντικά και τα απολαμβάνει περισσότερο απ’ όσο πιστεύεις. Μάλιστα μπορούν να ξεκινήσουν πριν ακόμη πέσετε στο κρεβάτι, με ένα απλό μήνυμα στο κινητό της.

 

 

Δεν πλησιάζεις εκεί κάτω

Την ίδια ώρα που έχεις την απαίτηση να το κάνει εκείνη για σένα. Λάθος τεράστιο. Ο στοματικός έρωτας είναι εξίσου σημαντικός για εκείνη και μάλιστα σύμφωνα με έρευνα το 30% των γυναικών βιώνουν οργασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας και οι περισσότερες θέλουν παιχνίδι με την κλειτορίδα τους. Να το θυμάσαι.

Τι είναι αυτό που απειλεί πιο πολύ τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι;

Επαναλαμβάνεσαι

Όπως ακριβώς συμβαίνει με το φαγητό, έτσι και με το σεξ, χρειάζεται ποικιλία. Το να κάνετε συνέχεια το ίδιο πράγμα καταντάει κουραστικό και βαρετό. Προσθάθησε να δοκιμάσεις νέα πράγματα, μίλησε μαζί της για αυτά που θέλει κι εκείνη να δοκιμάσει και τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Βουβός κινηματογράφος

Οι περισσότερες γυναίκες φωνάζουν στο κρεβάτι. Πολλές το υποκρίνονται για να σε κάνουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Το να μη μιλάει ενώ εσύ «δίνεις πόνο» σημαίνει ότι δεν περνάει και τόσο καλά.

 

 

Οργασμός, αυτός ο άγνωστος

Το γεγονός ότι τελείωσες εσύ, δε σημαίνει ότι τελείωσε κι εκείνη. Πολλές φορές το ξεχνάμε αλλά οφείλουμε να μάθουμε αν όντως είναι ευχαριστημένη. Μπορείς να παίξεις λίγο μαζί της μόλις τελειώσεις και να μάθεις από εκείνη τι είναι εκείνο που θα την οδηγήσει σε οργασμό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved