Τα λόγια που θα αγαπάνε για πάντα οι γυναίκες στο κρεβάτι

Δεν θα πάψουν ποτέ να τα λατρεύουν όσο καιρός κι αν περάσει.

Το σεξ είναι κάτι πολύ ωραίο αλλά ταυτόχρονα περίπλοκο. Κανείς δεν είναι ικανός να τα γνωρίζει όλα για το σεξ όσο έμπειρος και να είναι στη ζωή. Σίγουρα όμως είναι κάποια λόγια που λένε οι άντρες στις γυναίκες στο κρεβάτι τα οποία θα τα λατρεύουν για πάντα.

Είναι λόγια που μπορούν να αναστήσουν την ερωτική της διάθεση και φυσικά μετά από αυτό θα μας θυμηθείτε. Πρέπει ο κάθε άντρας να τα γνωρίζει και να τα λέει στην κοπέλα του. Αν δεν ξέρεις ποια είναι αυτά τα λόγια τότε είσαι στο σωστό μέρος.

Γιατί μας αρέσει να δαγκώνουμε στο σεξ;

Είσαι εκεί ακριβώς που θέλεις: Με το κορίτσι των ονείρων σου, αφού το ραντεβού έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και ανεβαίνετε στο σπίτι, ξέρεις, για «ένα τελευταίο ποτό».

 

 
 

Εκεί παίζονται όλα για όλα κι εκεί ακριβώς πρέπει να ξέρεις τι θα πεις.

Η διασκέδαση λοιπόν, τώρα αρχίζει. Το πρώτο φιλί, το βιαστικό βάδισμα προς το υπνοδωμάτιο. Ξαπλώνετε και αυτή είναι εντελώς γυμνή μπροστά σου. Αφού ξεπεράσεις την επιθυμία, πρέπει κάτι να πεις για να την φτιάξεις.

 

 
 

Εδώ έρχεται η Πωλίνα, για να σε ενημερώσει πώς θα το κάνεις σωστά. Κοινώς, ποιες είναι εκείνες οι φράσεις που γουστάρουν οι γυναίκες να ακούν την πιο μεγάλη ώρα. Όχι φίλε μου, δε λες την πρώτη βλακεία που θα σου κατέβει στο κεφάλι. Δε λειτουργεί έτσι το πράγμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved