Μετά τη «νηστεία» αυτή η κίνηση θα ανανεώσει την ερωτική σου ζωή

Πως μπορείς να επανέλθεις ερωτικά μετά την νηστεία της Μεγάλης Βδομάδας.

Το Πάσχα σκάμε στο φαγητό και κάνουμε νηστεία στο σεξ. Γιατί γίνεται αυτό; Μα είναι πολύ απλό. Δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με το ταίρι μας μιας κι έχουμε τόσες υποχρεώσεις και τραπέζια να πάμε.

Υπάρχει όμως μία κίνηση που μπορεί να ανανεώσει την λίμπιντο σου μετά από τόσο αρνί και κοκορέτσι. Είναι παγκοσμίως γνωστό πως το Πάσχα δεν κάνει και τόσο καλό στο σεξ γιατί όλοι βαραίνουνε από τόσο κρέας και εκκλησία.

 

 
 

Τι πρέπει λοιπόν να κάνει κανείς τώρα που τελείωσε το Πάσχα; Μα φυσικά να θυμηθεί να κάνει αυτή την κίνηση κάθε φορά που θα θέλει να κάνει σεξ.

Βρέθηκε η ιδανική χρονική διάρκεια που πρέπει να κάνεις σεξ

Χαστουκάκια, στοματικό σεξ… όλα αυτά είναι πολύ ωραία για να σπάμε τη ρουτίνα και να ανοίγουμε την πόρτα στην ποικιλία των πρακτικών του συζυγικού σεξ. Αυτές οι κάπως διαφορετικές σεξουαλικές συνήθειες που εξιτάρουν αποκαλύπτουν μία λεπτή, διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην ευχαρίστηση και τον πόνο.

 

 
 

Τα χαστουκάκια αυξάνουν επίσης την κυκλοφορία του αίματος στα σημεία όπου βρίσκονται οι ερωτογενείς ζώνες. Η περιοχή του πρωκτού είναι από τις ανατομικά πιο εννευρωμένες περιοχές και βρίσκεται πολύ κοντά στα γεννητικά όργανα. Η καλύτερη αιμάτωση της περιοχής αυτής κάνει ακόμα πιο έντονες τις αισθήσεις και δημιουργεί μια μεγαλύτερη αντίδραση στο νευρικό σύστημα.

Αυτά τα δεδομένα εξηγούν γιατί υπάρχει μια ραγδαία αύξηση της επιθυμίας για τον άλλον και μια πυροδότηση του ερωτικού πάθους. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε τον σημαντικό ρόλο του πυελικού εδάφους (του έσω αιδοιικού νεύρου) το οποίο νευρώνει την πυελική περιοχή ανάμεσα στα γεννητικά όργανα και τον πρωκτό.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved