pexels Γιατί γίνεσαι καλύτερος στο σεξ μετά τα 30;

Παίζεις με ποιότητα, σέβεσαι τον οργασμό της και οι ορμόνες έχουν καλμάρει.

Είναι η πιο κομβική δεκαετία για έναν άνδρα. Τα καλύτερα και πιο παραγωγικά του χρόνια. Με το που καβατζώσεις τα 30, τότε είναι σαν να ξεκινάει μία νέα ζωή. Ωριμάζεις και βλέπεις τα πάντα υπό άλλο πρίσμα. Είσαι πιο ώριμος από ποτέ σε όλους τους τομείς. Από τα επαγγελματικά μέχρι τα προσωπικά σου. Και φυσικά στην ερωτική σου ζωή.

Ένας άνδρας μετά τα 30 γίνεται καλύτερος στο σεξ και το ευχαριστιέται περισσότερο. Οι λόγοι, όπως θα δεις παρακάτω, είναι συγκεκριμένοι.

 

 

Παίζεις με ποιότητα

Δε σε νοιάζει η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Είσαι πιο επιλεκτικός με τα κριτήρια που πληροί η σύντροφός σου και απολαμβάνεις το σεξ περισσότερο από ποτέ. Πλέον δεν είσαι ένας ανώριμος έφηβος αλλά ένας άνδρας που θέλει να ικανοποιήσει τη γυναίκα που έχει δίπλα του. Ο οργασμός της είναι σημαντικός και για σένα και μπράβο σου που το σκέφτεσαι.

Οι ορμόνες έχουν καλμάρει

Η τεστοστερόνη είναι πλέον σε ισορροπία και δεν σε πηγαίνει... τρένο. Αυτό βγαίνει προς τα έξω και είναι φουλ σέξι. Είσαι πιο έμπειρος, πιο γεμάτος, πιο κατασταλαγμένος και παρότι έχεις ανάγκες, αυτό που εκλαμβάνει μία γυναίκα είναι το coolness σου.

Γιατί πρέπει να σταματήσεις να παρακολουθείς πόρνο από το κινητό σου;

Ξέρεις περισσότερο τη γυναίκα

Όχι δεν τις έμαθες στον απόλυτο βαθμό αλλά γνωρίζεις τα βασικά. Η εμπειρία είναι σημαντική ώστε να κατανοείς αυτά που θέλει και να της τα προσφέρεις. Η ικανοποίησή της περνάει μέσα από την εμπειρία σου και το γνωρίζει και η ίδια.

 

 

Δίνεις σημασία στα προκαταρκτικά

Η γαρνιτούρα της σεξουαλικής πράξης. Τα προκαταρκτικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική μας ζωή και δεν πρέπει να τα ξεχνάς. Πλέον γνωρίζεις πως είναι αναπόστατο κομμάτι και πως η σύντροφός σου τα εκτιμά δεόντως. Και μεταξύ μας, σου αρέσουν και εσένα.

Βρέθηκε η ιδανική χρονική διάρκεια που πρέπει να κάνεις σεξ

Τρυφερότητα

Το να είσαι τρυφερός δεν είναι αυτοταπείνωση. Το τι γίνεται κατά τη διάρκεια του σεξ είναι άλλο ζήτημα. Όταν όμως όλα κορυφώνονται και τελειώνουν, τότε η τρυφερότητα είναι μία κουλ συνθήκη. Το να της φερθείς καλά μετά το σεξ δεν είναι κάτι κακό και μετά τα 30 το χρειάζεσαι κι εσύ. Το σεξ δεν είναι απλώς πράξη αλλά επικοινωνία. Μην το ξεχνάς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved