Μήπως να σταματήσεις να φοβάσαι εκείνη και τις φίλες της;

Το βράδυ που θα κάτσεις στο ίδιο τραπέζι μαζί τους, είναι η στιγμή που από αγόρι γίνεσαι άνδρας.

«Είμαστε για ποτό με τις φίλες μου. Αν θέλεις, μόλις σχολάσεις, πέρασε από εδώ να τις γνωρίσεις».

Πώς μπορεί ένα απλό μήνυμα στο Messenger να σε κάνει να αγχωθείς και να σε φέρει σε αμηχανία; Είναι μία κατάσταση που όλοι έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι για μία φορά στη ζωή μας. Η πρόσκληση που ήρθε από την κοπέλα στο διπλανό γραφείο που μόλις ξεκίνησε να παίζει φλερτάκι και ήδη έχει μιλήσει για εμάς στις φίλες της. Ενδόμυχα, για όλους τους άνδρες, όσο κουλ και να θέλουμε να το παίξουμε, είναι μία δύσκολη διαδικασία. Η ζόρικη πίστα που πρέπει να περάσουμε αν επιθυμούμε να ανέβουμε στα μάτια της και να εκπληρώσουμε τον στόχο μας. Το να της αρνηθείς ευγενικά μία και δύο φορές είναι μέσα στο παιχνίδι αλλά κάποτε οφείλεις να αντιμετωπίσεις αυτόν τον φόβο.

Ο Γολγοθάς της ερωτικής ζωής ενός ιδιωτικού υπαλλήλου

Η στιγμή που από παιδί γίνεσαι άνδρας

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που οφείλουμε να δείξουμε υπευθυνότητα. Να δείξουμε ωριμότητα και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Μία από αυτές τις στιγμές είναι κι εκείνη που έρχεται αντιμέτωπος μ’ ένα μπούγιο από γυναίκες. Σαφέστατα μπορείς να πάρεις και τον κολλητό μαζί αλλά γιατί να το κάνεις; Γιατί να μην δείξεις πως πραγματικά το έχεις; Είναι η στιγμή της προσωπικής σου ωρίμανσης. Η στιγμή που από παιδί γίνεσαι άνδρας. Όσα tips και να διαβάσεις από το διαδίκτυο και όσες συμβουλές και να σου δώσουν, όταν μπεις στη μάχη, θα σου φανούν αχρείαστα. Είναι σαν τις προτάσεις από εφημερίδες Στοιχήματος που κατά 90% θα σε οδηγήσουν στον κουβά. Και δε θέλεις να συμβεί αυτό. Όχι αυτή τη φορά.

Αυτοπεποίθηση αγάπη μου, έλα πάρε με από δω

Είναι κλισέ; Ενδεχομένως. Αλλά εκεί βρίσκεται το μυστικό. Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί της επιτυχίας. Όσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχεις, τόσο μεγαλύτερη σιγουριά εκπέμπεις. Δεν χρειάζεται να είσαι ο Hugh Hefner για να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις 5 γυναίκες σ’ ένα τραπέζι γεματό από ποτά και smartphones. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι οπλιστείς με αυτοπεποίθηση και χιούμορ και άσε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Όσο λιγότερο φοβικός δείχνεις, τόσο θα σε εκτιμήσουν και το καλύτερο; Θα είσαι το κεντρικό πρόσωπο στην παρέα. Η ευχάριστη έκπληξη που θα τους φτιάξει το βράδυ.

Είναι απλώς άνθρωποι. Μην το ξεχνάς αυτό

Καιρός να αφήσουμε στο παρελθόν το μαθητικό σύνδρομο. Είναι αφύσικο μετά από μία ηλικία να φοβάσαι και να φέρεσαι ως έφηβος. Έχεις ενηλικιωθεί και οφείλεις να φερθεί με σεβασμό στον εαυτό σου. Το crush του γραφείου και οι φίλες της είναι απλώς άνθρωποι που βγήκαν έξω για να περάσουν καλά. Σε θέλουν στην παρέα τους, να σε γνωρίσουν και να τις γνωρίσεις. Το πιθανότερο είναι να μάθεις πράγματα που δεν γνώριζες ποτέ και που ενδεχομένως να μην είχες σκεφτεί. Το πώς συμπεριφέρονται στην καθημερινότητά τους, ποια είναι τα ενδιαφέροντά τους, πώς σκέφτονται για τους άνδρες. Τα θέλω τους και τους προβληματισμούς τους.

Έρευνα: Τελικά πόση ώρα πρέπει να κάνεις σεξ;

Δεν σου κρύβω πως την πρώτη φορά που το δοκίμασα ήμουν αρκετά νευρικός. Σαν να έβγαινα για πρώτη φορά μπροστά σε κάμερα. Ωστόσο ποτέ δεν τρομοκρατήθηα. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ως θήραμα και σε καμία περίπτωση δεν είδα εκείνη και τις φίλες της ως κάτι που θέλει να με καταπιεί. Περισσότερο το είδα ως μία νέα πρόκληση. Μία πρόκληση για να βελτιώσω τη δική μου συμπεριφορά. Και όσο περνούσε η ώρα, ένιωθα όλο και περισσότερο βολικά. Σε τέτοιο βαθμό που πλέον το επιζητώ στις πρώτες γνωριμίες με την κοπέλα που μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Καλές οι βραδιές με τους κολλητούς αλλά πάντα με τις γυναίκες έχεις περισσότερα να συζητήσεις. Το ξέρεις, το ξέρω και το ξέρουν και οι ίδιες, αυτό.

«Δείξε μου τις φίλες σου για να σου πω ποια είσαι», λέει η παροιμία. Οπότε αν πραγματικά θέλεις να γνωρίσεις το άτομο που σ’ ενδιαφέρει, τότε ξεκίνα από τις φίλες της.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved