Ο Γολγοθάς της ερωτικής ζωής ενός ιδιωτικού υπαλλήλου

Από μία ηλικία και μετά το σεξ συρρικνώνεται μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

Όχι, το ζήτημα σεξ από μία ηλικία και μετά δεν είναι κάτι το εύκολο. Δεν είσαι πλέον 20 χρονών, ούτε και 25. Έχεις μπει για τα καλά στην τρίτη δεκαετία και μη σου πω πως είσαι στα τελειώματα της και κάνεις διατάσεις για τα δεύτερα και πιο ψυχοφθόρα -άντα.

Με λίγα λόγια τα πράγματα έχουν σοβαρέψει επικινδύνως και σε έχει πιάσει μια κατάθλα υπό γωνία και δεν ξέρεις τι να την κάνεις. Και φυσικά ποιος είναι ο πρώτος τομέας που θα χτυπήσει η κατάθλιψη; 

Έρευνα: Τελικά πόση ώρα πρέπει να κάνεις σεξ;

Μα φυσικά, το σεξ

Η σεξουαλική σου ζωή δεν ταιριάζει και πολύ με το οχτάωρο. Όποιος εργάζεται 40 ώρες την εβδομάδα, πρέπει να πάρει τρένο, μετά να ξαναπάρει τρένο, να βρει κάτι να φάει, να ξεσκατίσει γάτες, σκυλιά, παιδιά, να κάνει μπάνιο, να κόψει νύχια και να βάλει πλυντήριο, ε ρε φίλε, σίγουρα δεν έχει κανένα απολύτως κουράγιο να νιώσει έστω και μία ρανίδα σεξουαλικότητας στο αίμα του.

 

 
 

Και μετά είναι η κοπέλα σου που φυσικά γκρινιάζει – αν κι εκείνη έχει την ίδια μοίρα με σένα – πως δεν κάνετε πλέον σεξ όπως παλιά και πως δεν την αγαπάς πλέον κτλπ. Εσύ βρίσκεσαι κάπου ανάμεσα σε ρέμα και γκρεμό και δεν μπορείς να πας ούτε μπροστά αλλά ούτε και πίσω. Πραγματικά έχεις μείνει άγαλμα, ένα μάρμαρο που δεν έχει πλέον σεξουαλική ζωή πέρα από το ΣΚ.

Τι μπορεί να σου αποκαλύψει το σεξ για τον χαρακτήρα σου

Tι να πρωτοκάνει κανείς μέσα σε ένα ΣΚ;

Να πάει για ψώνια για τα βασικά στη λαϊκή; Να πάει μια βόλτα με το σκύλο; Να κάνει σεξ; Να δει τους φίλους του; Να κανονίσει κάποια εκδρομή αστραπή; Μοιάζει να μην υπάρχει αύριο πραγματικά. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μία μόνιμη άδεια, μία άδεια που θα κρατήσει για το υπόλοιπο της ζωής σου.

 

 
 

Και μετά έρχεται η πληγωμένη σου στύση, που η κακομοίρα μια χαρά είναι ακόμη αλλά δεν έχει την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό της. Γιατί; Μα φυσικά γιατί δεν υπάρχει χρόνος για σεξουαλικές σκέψεις και πράξεις. Μπορεί να ακούγεται αρκετά λυπηρό αλλά είναι σίγουρα η αλήθεια για πολύ κόσμο εκεί έξω που εργάζεται οχτάωρο. Κάτι ξέρουνε οι Βέλγοι και έχουν κάνει πλέον νόμιμο το τετραήμερο. Σου λέει, τουλάχιστον να έχουμε άλλη μία μέρα να κάνουμε και λίγο σεξ βρε αδερφέ.

Έρευνα: Τι παθαίνει το σώμα σου αν κόψεις απότομα το σεξ;

Αν λοιπόν αναρωτιέστε γιατί πλέον δεν κάνετε σεξ μέσα στη βδομάδα τώρα έχετε την απάντηση. Δεν γίνεται να έχεις περάσει μία ηλικία, να δουλεύεις σαν σκυλί και να θέλεις να είσαι και Μίκι Ρουρκ στις 9μιση Εβδομάδες. Όχι φίλε, ο χρόνος είναι αμείλικτος κι εμείς πρέπει να πηγαίνουμε με τα νερά του αν θέλουμε να επιβιώσουμε.

 

 
 

Τώρα βέβαια είναι και το πρόβλημα της γκρίνιας από την δικιά σου η οποία το έχει πάρει χαμπάρι πως πλέον η σεξουαλική σας ζωή έχει πάρει τον κατήφορο αλλά την πειράζει που δεν κάνεις και τίποτα γι’ αυτό. Σίγουρα προσπαθείς και σε κάτι αργίες και κάτι γιορτές το παίζεις και πάλι τζόβενο και κάνεις κάτι ημι-ακροβατικά στο κρεβάτι, αλλά μέσα σου ξέρεις πως πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτό το Μόνο-το-ΣΚ-Σεξ-και να δούμε αν.

Τουλάχιστον κάνεις σεξ, όπως μου είπε κι ένας συνάδελφος. Κάτι είναι κι αυτό. Ας μην είμαστε πλεονέκτες αδέρφια! Ό,τι μπορούμε κάνουμε. (αρκετά μίζερο αλλά true).  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved